Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Junior Accountant till välkänt bolag

Ansök nu
Om företaget

Bolaget presenteras vid det första intervjutillfället av ansvarig rekryterare. Placering av tjänsten är på det nyrenoverade kontoret som är beläget i centrala Stockholm.

Din roll

Vi söker nu en ambitiös och driven Junior Accountant som vill utveckla sin karriär hos vår kund. Du kommer in för att stärka det nuvarande teamet på fem personer. Som en viktig medlem i bolagets finansteam kommer du att få möjlighet att arbeta i en dynamisk och framgångsrik organisation.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med junior accountantteamet och hjälpa till med en rad olika arbetsuppgifter, inklusive kontering, fakturahantering, avstämningar och andra uppgifter som krävs för att säkerställa att bolagets ekonomi är i ordning.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Fakturahantering av leverantörsreskontra och kundreskontra
  • Kontering samt betalning av leverantörsfakturor
  • Skapande av kundfakturor
  • Boka dagskassor
  • Utläggshantering
  • Interna kontaktytor/support till andra avdelningar kopplat till ditt arbete
  Din profil

  Vi söker nu dig som besitter en kandidatexamen i ekonomi, redovisning eller relaterat område. Du bör även ha minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att arbeta både i grupp såväl som självständigt och är skicklig på att prioritera din arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Du är noggrann och har ett gott öga för detaljer. För tjänsten krävs det även att du är flytande i svenska såväl som engelska i både tal och skrift.

  Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i något av affärssystemen NetSuite, Palette alternativt Rillion Prime. Det är även meriterande om du besitter en eftergymnasial utbildning inriktat på just redovisning men är inget krav.

  Start: Omgående alternativt september
  Omfattning:
  Heltid

  Placering: Centrala Stockholm

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar bolaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 39 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson
  Clara Strignert
  Telefon
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  25 juli 2023 (49 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare