Ingenjör / Projektledare inom elnät!

Ingenjör / Projektledare inom elnät!

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. År 2021 tog Ellevio emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och har blivit utnämnda till Karriärföretag år 2021, 2022 och 2023.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?


Din roll

Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis 12 månader med stor chans till förlängning och/eller överrekrytering.

I rollen som projektledare kommer du att leda och ansvara för en projektportfölj bestående av ett antal olika nätinvesteringsprojekt. Du kommer att ansvara för genomförande av projekt från färdigställande av beställningsunderlag och beställning till drifttagen anläggning samt slutdokumentation. Ansvarar för godkännande av kontrakts- och slutregleringskalkyl samt "ÄTA" hantering. Ansvarar för projektets tids-, ekonomi- och kvalitetsmål, dvs planering, administration och uppföljning. Projektledaren kommer tillhöra ett produktionsområde som erbjuder stöd och hjälp i rollen som projektledare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara över flertal projekt löpande
  • Samordna externa kontaktytor och forum
  • Tids- och projektplanering
  • Dialog med berörda myndigheter och intressenter
  • Arbeta med teknisk dokumentation
Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör inom elkraft eller energi, det är meriterande ifall du inom ramen av din utbildning läst kurser inom entreprenadjuridik och projektledning. Vi tror även att du som arbetat som montör, i anläggningsprojekt eller har tidigare branscherfarenhet kan vara aktuell för rollen.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid personlighet och vi söker dig som är ödmjuk, professionell och service minded. Vi tror att du som söker har en hög inlärningsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du beskriver dig själv som driven och kommunikativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt innehar B-körkort.

För slutkandidat genomförs bakgrundskontroll.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Ida Högberg
Telefon 073 707 95 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90