Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

HR-administratör sökes till SevenDay (sommarjobb + deltid)!

Ansök nu
BNP Paribas Personal Finance har verksamhet i mer än 30 länder världen över med 19 500 medarbetare och cirka 27 miljoner kunder. I Norden har BNP Personal Finance verksamhet i Danmark, Norge och Sverige med totalt ca. 300 medarbetare. I Sverige används varumärket SevenDay Bank gentemot kunderna där affärsidén är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter.

Hos SevenDay Bank arbetar du i ett företag med goda resultat, höga ambitioner och en solid tillväxt. Med en kultur som är resultat-driven och transparent är det en flexibel arbetsplats med nära relation mellan chef och medarbetare, samt en stark gemenskap. Just söker SevenDay en student till deras HR-funktion som är tillgänglig deltid ca 70 % under juni-juli samt 30% under terminerna.

Din roll

Är du en ambitiös HR-student som brinner för att skapa en positiv arbetsmiljö och maximera människors potential? Vi letar efter dig som är ivrig att ta dina kunskaper och färdigheter till nästa nivå i en stimulerande och utvecklande miljö.

SevenDay är ett dynamiskt och växande företag inom finansbranschen, dedikerade till att skapa en framstående arbetsplatskultur. Som HR-administratör hos SevenDay kommer du att få möjlighet att omsätta teori till praktik där du kommer ha ett nära samarbete med HR manager Sweden.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Sköta löpande administration i våra HR-system
  • Hantera lönematerial, och säkerställa data kopplat till lön
  • Stöd vid rekrytering, samt administration i rekryteringsprocessen
  • Vara behjälplig under onboardingprocessen
  • Hantera internkommunikation till chefer och medarbetare
  • Svara på ärenden och förfrågningar från chefer och medarbetare
  • Uppdatera medarbetarinformation i våra HR-system
  • Vara behjälplig i rehabilitering- och arbetsmiljöfrågor
  • Genomföra samt lämna in kontroller och rapportering inom utsatt tid
  • Känna till personalhandboken, kollektivavtalet samt processer inom verksamheten
  • Bidra till avdelningens effektivitet och stötta kollegor
  • Utformning av instruktioner och mallar till medarbetare
  • I mån om tid fokusera på utvecklingsprojekt
  Start: Mitten av juni
  Omfattning:
  Deltid ca 70 % juni - juli. Deltid cirka 30% under terminerna

  Ort: Stockholm, kista möjligheter att arbeta hemifrån cirka 2 dagar i veckan efter fullgjord upplärning)

  Arbetstider: Kontorstider (38,5h veckor)

  Anställningsform: Tjänsterna är konsultuppdrag på 6 månader vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos SevenDay
   Din profil
   • Studerar inom relevant område och har minst 1 år kvar av dina studier.
   • Starka kommunikations- och problemlösningsförmågor.
   • Initiativtagande och förmåga att arbeta både självständigt och i team.
   • God administrativ erfarenhet.
   • Grundläggande/goda kunskaper inom Microsoft Office (Excel).
   Som HR administratör har du en social förmåga och tycker om att möta människor i arbetet. Du är positiv till din natur, kommunikativ och kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Är du en stjärna på administration och strävar efter att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken, ge din karriär en rivstart och få erfarenhet från en framstående organisation, då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

   Rekryteringsprocessen
   I denna rekryteringsprocess samarbetar SevenDay med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Mer info
   Kontaktperson
   Emelie Larsson
   Telefon
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   09 juni 2023 (6 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare