Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Fastighetsförvaltare

Ansök nu
Om företaget

Mer information om bolaget ges vid intervju med Clevry.

Din roll

Just nu söker vi en förvaltare till ett spännande bolag inom fastighetsbranschen!

I rollen som förvaltare arbetar du självständigt och ansvarar för att långsiktiga förbättringsarbeten inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs åt fastighetsägare. Du ansvarar också för att följa leveranskrav och att arbeta proaktivt och självständigt för att uppnå fastighetsägarens vision.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter

  Som förvaltare är dina uppgifter att upprätta förfrågningsunderlag för drift- och sidoleverantörer, hantera mindre entreprenader och projektledning, granska och godkänna fakturor, samt vara kontaktperson för boende, hyresgäster, entreprenörer och andra intressenter. Du analyserar drift- och mediestatistik för att ta fram åtgärdsförslag, genomför årliga fastighetssyner och hanterar fastighetsfrågor under ROT-processen. Du ansvarar även för underhållsplaner, arbetar mot fastighetens uppsatta mål, hanterar skador och försäkringsärenden, samt följer upp myndighetsbesiktningar och ändringar i fastigheterna. Dessutom stödjer du vid uthyrning och omförhandling av kommersiella lokaler, ansvarar för nyckelsystemet och säkerställer att relevant teknisk information når boende och hyresgäster.

  Förvaltaren ansvarar för att sammanställa och rapportera löpande drift- och fastighetsfrågor till beställaren enligt överenskommen frekvens. De sammankallar också avstämningsmöten med driftavdelningen för att diskutera ärende- och energistatistik samt vidtagna åtgärder i fastigheterna. Tillsammans med förvaltningsteamet ansvarar de även för att sammanställa drift- och underhållsbudgetar samt prognoser.

  Förvaltaren har ansvar för att delta i och driva interna utvecklingsprojekt samt skapa ett positivt arbetsklimat inom uppdraget. De genomför även analyser och utredningar vid behov och bidrar med förbättringsförslag. Förvaltaren fungerar även som backup för förvaltningsteamet och tar sig an övriga arbetsuppgifter som krävs enligt rollen.
   Din profil

   Vi söker dig som:
   • Har relevant utbildning inom området eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig
   • Har tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning med liknande uppgifter exempelvis från roller som förvaltare, biträdande förvaltare eller förvaltningsassistent
   • Är flytande i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
   Vi tror att du som söker har god problemlösningsförmåga och kunna fatta beslut självständigt. Du har god kommunikationsförmåga vilket är viktigt för att kunna samarbeta med olika intressenter. Du bör vara proaktiv, ha god teknisk förståelse och vara driven för att uppnå fastighetsägarens mål. Låter detta som du? Sök rollen idag!

   Rekryteringsprocessen
   I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Mer info
   Kontaktperson
   Hanna Estenstad
   Telefon
   Typ av anställning
   Sista ansökningsdag
   25 juli 2023 (57 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90

   Liknande jobb

   Fler från samma arbetsgivare