Executive Assistant till Vinge i Stockholm

Executive Assistant till Vinge i Stockholm

Om Vinge

Vinge är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Bland deras 450 medarbetare finns Sveriges främsta affärsjuridiska expertis. Det gör att Vinge alltid kan sätta ihop team med spetskompetens för deras klienter, oavsett uppdrag och bransch. Det är därför Vinge får möjlighet att arbeta med de mest spännande och komplexa uppdragen inom affärsjuridik. Att arbeta här innebär utveckling. Tillsammans.

Vinges M&A-team är och har under en lång tid varit det mest aktiva teamet på den svenska M&A-marknaden. Teamet rådger löpande högprofilerade private equity- och industriklienter i ett brett spektrum av transaktioner, dvs. allt från marknadens allra största och mest komplexa, till medelstora och mindre transaktioner. Hos Vinge kommer du kunna fortsätta din utvecklingskurva, arbeta med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med kompetenta kollegor som brinner för lagspel.

Din roll

Som Executive Assistant kommer du att ge administrativt stöd och avlastning till primärt en av Vinges delägare med chefsansvar, samt dennes arbetsgrupp. Rollen innebär proaktivt och självständigt arbete men också kontinuerligt samarbete inom arbetsgruppen och med övriga delar av verksamheten.
  I rollen ingår bland annat:
  • Koordinerande och administrativt ansvar för arbetsgruppen (on-/off-boarding, utbildningsinitiativ, utvärderingsprocesser, events m.m.) i samråd med arbetsgruppschef
  • Möteshantering - planering, framtagande av agendor och material, protokollskrivning samt uppföljning
  • Att planera och driva affärsutvecklingsinitiativ
  • Researcharbete
  • Framtagande av presentationsmaterial i PowerPoint
  • Klientkontakt och löpande administrativt arbete i projekt
  • Koordinerande ansvar för klientfakturering
  Din profil

  Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från liknande roller. Du är tydligt strukturerad och levererar med stor noggrannhet. Vidare är du proaktiv och flexibel och trivs samtidigt i en föränderlig miljö.

  För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att vara utåtriktad, lyhörd och ha lätt för att skapa förtroende. Som person är du driven och prestigelös. Du har en god affärsmässig förståelse och trivs i ett högt tempo. För Vinge är personlighet och engagemang viktiga egenskaper liksom integritet, ödmjukhet och professionalism. Vinge arbetar ofta i projekt och det är därför viktigt att du tycker om lagarbete.

  Svenska och engelska flytande i tal och skrift är en förutsättning. Har du tidigare jobbat på advokatbyrå eller har erfarenhet från konsultbranschen kan det vara en fördel. Slutligen är det viktigt att du motiveras av att arbeta i en dynamisk och högpresterande miljö med stark social sammanhållning.

  Övrigt

  Tillsvidareanställning på 100 % med start omgående. Kontoret ligger centralt i Stockholm.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Vinge med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Revland på julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Julia Revland
  Telefon 0730574885
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Administration, Assistent
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (54 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90