Ellevio sommarjobb 2023 - Nätdokumentatör

Ellevio sommarjobb 2023 - Nätdokumentatör

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. 2021 tog Ellevio emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och har blivit utnämnda till Karriärföretag 2021, 2022 och 2023.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi en Nätdokumentatör som vill arbeta heltid under perioden 1/6/23 - 18/8/23 med viss flexibilitet. Som Nätdokumentatör har du en varierad roll och tillhör AMO (Asset Management & Operation). Din roll i verksamheten kommer att vara varierande. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer bestå av bl.a. registrering/skanning, sortering samt arkivering av markavtal, bygglov och tillstånd m.m. Hjälpa Nätplanerare med nätplaneringsunderlag samt mata in digitala värden i våra system.

Vi erbjuder arbetsuppgifter i en kreativ miljö där egna initiativ utgör en viktig del av arbetet. Tjänsten ger en insikt i elnätsarbeten och en teknisk utmaning i att förstå och behärska datorprogram.

Din profil
Vi söker dig som studerar till civil- eller högskoleingenjör inom elkraft, elektroteknik eller liknande och har minst en termin kvar av dina studier. Du är en person med stort driv och engagemang. Vi ser gärna att du som söker har god datorvana samt är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en person som trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2023 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 21/2 2023. Vi ser fram emot din ansökan!

För slutkandidat utförs bakgrundskontroll, referenstagning och kreditupplysning.
Mer info
Kontaktperson Ida Högberg
Telefon 073 707 95 47
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90