Ellevio sommarjobb 2023 - Mätdataingenjör

Ellevio sommarjobb 2023 - Mätdataingenjör

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är 600 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap. 2021 tog Ellevio emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och har blivit utnämnda till Karriärföretag 2021, 2022 och 2023.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Dina arbetsuppgifter
För Ellevios räkning söker vi två mätdataingenjör som vill arbeta heltid under perioden 12 juni - 18 augusti 2023 med viss flexibilitet. Som mätdataingenjör har du en varierad roll och tillhör funktionen Kund och Marknad. Du kommer ingå i månad- eller timavräkningsteamet som ansvarar för att samla in och säkerställa kvalitetssäkra mätvärden från anläggningarna. Arbetsuppgifterna i sommar kommer bland annat att innebära kvalitetssäkring av mätvärdesinsamling och handläggning av inkomna förfrågningar från interna som externa aktörer. Vissa andra arbetsuppgifter kan komma att förekomma.

Din profil

Vi söker dig som studerar till civil- eller högskoleingenjör inom elkraft, elektroteknik eller liknande och har minst en termin kvar av dina studier. Som person tror vi att du som söker har ett stort driv och engagemang. Du har god systemvana sedan tidigare samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du arbetat med telefon som verktyg sedan innan. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Ansökan
Alla Ellevios sommarjobbstjänster 2023 är konsultuppdrag vilket innebär att du anställs av Clevry och arbetar som konsult på Ellevio. I din ansökan ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. När du ansöker får du via mail en länk till ett självskattningstest, detta då vi på Clevry anser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Testet tar cirka 20 minuter att genomföra, därefter får du en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Ifall du söker flera sommarjobbstjänster, specificera gärna vilken tjänst du är mest intresserad av. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 21/2 2023. För slutkandidat utförs bakgrundskontroll. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Larsson
Telefon 0739 83 76 22
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 21 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90