Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Distriktsansvarig säljare inom teknik!

Om företaget

ProMinent-gruppen är ett medelstort, globalt verkande tyskt familjeföretag verksamt inom området kemikaliehantering och vattenbehandling. Det svenska dotterbolaget ProMinent Doserteknik AB har huvudkontor i Göteborg, säljkontor i Stockholm samt ett dotterbolag i Norge och Danmark.

ProMinent har många års erfarenhet av komplexa installationer inom området kemikaliehantering och vattenbehandling. Deras erbjudande sträcker sig från idé via projektering, tillverkning och installation till färdig anläggning. Med en kontinuerligt växande produktportfölj och med expanderande affärsmöjligheter behöver ProMinent personer med stor entusiasm inför nya möjligheter och en gedigen förmåga att snabbt sätta sig in i nya tekniker.


Din roll

Som distriktsansvarig säljare på ProMinent kommer du att täcka region nord/ost. Därmed innebär det 2-3 dagar i veckan som du kommer vara ute och resa. ProMinents produktutbud innefattar kemikaliehantering samt vattenbehandling, från minsta beståndsdel till hela vattenreningskedjan mot bland annat kommun, industri, gruva och bad. Din uppgift är att vårda och utveckla befintliga kundrelationer men även hitta nya kunder och sätta en strategisk plan för att hitta nya affärer. I samarbete med kund gör du sedan en teknisk behovsanalys och hjälper kund att hitta rätt lösning. Du kommer vara expert på ProMinents produktutbud och även utbilda konsulter och kollegor inom detta.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Vårda kundsamarbeten och nykunds-bearbetning
  • Bygga varumärket-Konsultbearbetning
  • Teknisk behovsanalys och rådgivning ut mot kund
  Din profil
  Vi ser att du har ett starkt teknikintresse och kan sätta dig in i produktsortimentet. Du har dokumenterad säljerfarenhet och har gärna jobbat B2B tidigare. Du navigerar dig enkelt i affärs- och säljstödsystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, det är meriterande med tyska. B-körkort är ett krav.
  Varför arbeta på Prominent

  ProMinet är ledade inom branschen med en egen tillverkning av produkter och en familjär arbetskultur. ProMinet tillämpar även 37,5 timmars arbetsveckor och du får tillgång till förmåner som friskvårdsbidrag och rikskort.

  Du blir direkt anställd av ProMinent och Clevry sköter rekryteringsprocessen.

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar ProMinent med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson
  Linnea Tylenius
  Telefon
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  25 apr. 2023 (28 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare