Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Coordinator till advokatbyrån Vinge

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om företaget

Vinge är en av Nordens största affärsjuridiska advokatbyråer. Inom Vinges Affärsstöd är tempot högt och som medarbetare får du en roll att växa i. Du som arbetar här får inblick i affärsjuridikens olika områden och bidrar med just din kunskap till Vinges affär. Miljön är kunskapsintensiv med stora möjligheter till utveckling. Vi pratar ofta om den Vingeanda som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Lika självklart som att vi delar med oss av vår kunskap, engagerar vi oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Vinges tjänster.

Oavsett vad du har gjort tidigare kommer du snabbt in i hetluften på Vinge. Du får arbeta i spännande uppdrag inom den komplexa affärsjuridiken tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och att du får utrymme att vara dig själv. Vinge är en dynamisk, snabbt växande organisation och vår drivkraft är att alltid ligga i framkant.

Din roll

I rollen som Practice Group Coordinator kommer du att stötta en gruppchef inom IP-gruppen, som hanterar internationella portföljer och tvister inom immaterial- och varumärkesrätt. Rollen innebär varierande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att få leda projekt, hjälpa till vid fakturering, ta fram presentationer och pitchunderlag, göra bokningar, skriva protokoll, och även assistera i IP-portföljer och IP-rättsliga tvister, samt ta fram underlag och bevis på intrång. Du kommer att arbeta i flertal projekt samtidigt vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. Detta är en bred roll där du får vara delaktig i många steg i stora spännande projekt och processer och arbeta tätt med gruppchefen, men också ge avlastande service mot juristerna och paralegals i gruppen. Rollen innebär även en del kontaktytor internt såväl externt samt nära samarbete med IP-gruppen i övrigt men även andra avdelningar inom Vinge, såsom ekonomi, IT och Bibliotek.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Clevry utför rekryteringsprocessen men att du kommer bli anställd hos vår kund och ha din arbetsplats på deras kontor i centrala Stockholm. Arbetets omfattning är heltid (8.30-17.00), övertidsarbete samt helgarbete förekommer.
  Din profil

  Du som söker tjänsten har god erfarenhet från administration och service samt är organiserad i ditt arbetssätt. Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt en utpräglad känsla för språkbehandling. Du har omfattande erfarenhet av att arbeta med Officepaketet, framförallt i Excel, och lätt för att lära dig nya system. Meriterande är om du tidigare har arbetat inom en bransch med ett högt tempo där krav på noggrannhet och kvalitet är av yttersta vikt, gärna en advokatbyrå

  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar Vinge med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på julia.revland@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

  Liknande Jobb

  Clevry logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  12 april 2024 (48 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90