Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Business Support - 1-2 dagar/vecka

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Hanna Estenstad
Telefon
Ansök nu
Om uppdraget:

Detta är ett studentuppdrag (ca. 1-2 dagar/vecka) som sträcker sig över 3 månader med start omgående. Du kommer i din roll vara anställd av oss på Clevry men arbeta ute hos vår kund i Solna.

Din roll:

Som Business Support kommer du att vara en viktig del i administrationen och koordinationen av utbildningar i diverse nya system hos vår kund. Detta innebär ansvar för att skicka ut kallelser, samordning av evenemang, följa upp närvaro och hantera olika administrativa uppgifter relaterade till konton i dessa nyligen implementerade system.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Primärt fokus kommer att ligga på att hantera och utveckla guider och utbildningsmaterial men också på att bidra med support till affärsområden, förändringsledningskoordinatorer och super-users. Du ansvarar även för övrig administration kopplat till utbildning.
  Din profil:

  Vi söker dig som läser en utbildning på eftergymnasial nivå eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Vi tror att du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration, försäljning eller liknande.
   Som person tror vi att du är utåtriktad, positiv och självgående. Du trivs med ordning och reda samt är trygg i dig själv.

   Rekryteringsprocessen

   I denna rekryteringsprocess samarbetar bolaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet,. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Clevry logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   19 jan. 2024 (41 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90

   Fler jobb från samma arbetsgivare

   Stockholms stad
   Teknik & Ingenjör
   Företagslogga
   Södertälje
   Service & Kundtjänst
   Företagslogga
   Danderyd
   Bank, Finans & Försäkring
   Företagslogga

   Liknande Jobb

   Stockholms stad
   Administration
   Företagslogga
   Stockholms stad
   Administration
   Företagslogga
   Stockholms stad
   Administration
   Företagslogga