Backofficepersonal sökes till SevenDay!

Backofficepersonal sökes till SevenDay!

BNP Paribas Personal Finance har verksamhet i mer än 30 länder världen över med 19 500 medarbetare och cirka 27 miljoner kunder. I norden har BNP Personal Finance verksamhet i Danmark, Norge och Sverige med totalt ca. 300 medarbetare. I Sverige används varumärket SevenDay Bank gentemot kunderna där affärsidén är att erbjuda enkla, prisvärda och lättillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter.

Hos SevenDay Bank arbetar du i ett företag med goda resultat, höga ambitioner och en solid tillväxt. Med en kultur som är resultat-driven och transparent är det en flexibel arbetsplats med nära relation mellan chef och medarbetare, samt en stark gemenskap. Just nu söker SevenDay tre medarbetare till deras Backoffice team, välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

SevenDay har just nu en backlogg gällande AML-området där vi söker dig som är i början av din karriär som vill få spännande erfarenheter inom finansbranschen. Du kommer att ingå i ett härligt team där arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på vem eller vilka du har ansvar för att hjälpa och assistera.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utreda misstänkt penningtvätt, för privatpersoner och företag
  • Samla in och analysera data
  • Övrig administration kopplat till SevenDays produkter
  Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

  Omfattning: Heltid, kontorstid 08.30-17.00

  Placering: Stockholm, Kista

  Anställningsform: Tjänsterna är konsultuppdrag på 2 månader via Clevry med möjlighet till förlängning

  Din profil

  SevenDay söker en person som är drivande, ansvarstagande och självgående, samt har ett strukturerat arbetssätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och drivs av att ge service på en hög nivå till såväl kunder som kollegor. Tjänsten ställer krav på att du har en god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Du är social och har lätt att anpassa dig efter olika personligheter. Du har ett flexibelt förhållningssätt och trivs i en föränderlig miljö.

  Vi ser gärna även att:
  • Du är lyhörd och förmåga att snabbt kunna ta till dig nya eller förändrade instruktioner
  • Gärna har tidigare erfarenhet av service, kundtjänst, administration eller motsvarande
  Rekryteringsprocessen
  I denna rekryteringsprocess samarbetar SevenDay med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Kontaktperson Emelie Larsson
  Telefon 0739 83 76 22
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Administration, Assistent
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (31 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90