Hoppa till innehåll
Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med cirka 600 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Ellevios värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt de gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör de energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar de förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. De förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort. Just nu söker vi fem anslutningsingenjörer till anslutningsteamet med start september. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Ellevio erbjuder ett ansvarsfullt arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter som spänner över ett brett område. Som anslutningsingenjör får du en god förståelse för elnätets uppbyggnad, utvecklar din kommunikativa förmåga genom dialog med bland annat kunder och elinstallatörer.

Som anslutningsingenjör kommer du ingå i anslutningsteamet, ett gäng med härlig stämning, högt i tak och där det alltid finns en kollega nära till hands att ta hjälp av. Här kommer du att behandla inkomna ärenden från början till slut eller delar av en process. Du blir lite av "spindeln i nätet" då arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt med kunder, elinstallatörer, entreprenörer och interna projektledare. Ifall elnätsbranschen lockar är detta en perfekt roll för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ta fram pris och skicka offert till kund
  • Tekniskt dimensionera anslutningar samt beställa fältutförande från våra externa fältentreprenörer
  • Följa upp slutfört arbete med avseende på kostnader samt ansvara för dokumentation
Start: januari

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Stockholm, Valhallavägen (möjlighet att delvis arbeta hemifrån)

Anställningsform: Tjänsterna är 12 månader konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Ellevio. Det finns goda möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad (YH/KY/högskoleingenjör) inom elkraft, energi och miljö, energisystem eller motsvarande och som har minst ett års relevant arbetslivserfarenhet alternativt är nyexaminerad. Det är meriterande om du har erfarenhet från elnätsbranschen och vi ser gärna att du arbetat med anslutningsärenden, nätplanering eller i fält tidigare. Du behärskar även svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du analytiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Du trivs i en miljö med högt tempo och med kunden i fokus. Då rollen innebär mycket kontakter såväl internt som externt förutsätter vi att du är kommunikativ och att samarbete är naturligt för dig. Du tar stort ansvar för ditt arbete där ordning och reda är viktigt för dig. Ellevio lägger stor vikt vid jämställdhet och mångfald, i denna rekrytering ser vi därför gärna kvinnliga sökanden.

För slutkandidat kommer bakgrundskontroll utföras.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Clevry logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Ida Högberg
Telefon

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga