Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om företaget

SoftOne är ett företag som är specialiserat på affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till hantverkare och handeln. Bland kunderna finns även redovisningsbyråer, industri och tjänsteproducerande företag. SoftOne ligger i teknisk framkant med sin moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger möjlighet till helhetslösningar eller att använda separata moduler. SoftOne utvecklar och säljer lösningarna helt i egen regi samt stöttar kunder i hela affärsprocessen från implementering till support, konsulttjänster och outsourcing av lönefunktioner. SoftOnes 2 000 uppdragsgivare har i snitt varit kund hos dem i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne har 60 medarbetare och söker nu en agil testare som vill bli en del av deras team i Sverige.

Hemsida: https://www.softone.se/

Din roll

I rollen som Agil testare kommer din främsta arbetsuppgift vara att arbeta med olika testfall i ett agilt utvecklingsteam. Fokus kommer att ligga på att se till att utvecklad funktionalitet överensstämmer med kravspecifikationer, att den fungerar väl med befintlig funktionalitet samt håller förväntat kvalitet. I detta ingår även att arbeta med att automatisera testfallen. Du kommer att vara en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar, där du kommer att arbeta tätt med tillsammans med dina kollegor inom utvecklingsorganisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Skriva testfall utifrån user stories
  • Automatisera testfall
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direkt anställd på SoftOne. Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm. SoftOne arbetar utefter flexibla kontorstider med möjlighet till hemarbete. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom testning alternativt en ekonomiutbildning med teknisk inriktning. Meriterande är kunskap inom API-testning, automatiserad UI-testning och SQL. Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift.

Som person är det viktigt att du har öga för detaljer, är ordningsam samt lyhörd.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar Soft One med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta vår Recruitment Manager Anna Almén på anna.almen@clevry.com eller 0700984170

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Anna Almén
Telefon
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare