Administrativ Assistent till Eduhouse

Administrativ Assistent till Eduhouse

Eduhouse är ett snabbväxande utbildningsföretag med fokus på digitalisering och kompetensutveckling. Bolaget erbjuder utbildningar på ett koncist och pedagogiskt sätt i form av "Learning as a Service". Eduhouse kärnverksamhet är utbildningar inom ekonomi, arbetsliv, digitalisering, it och ledarskap. Dessa är framtagna tillsammans med toppexperter i det lokala språket.

Eduhouse är verksamma i Sverige, Norge och Finland. Deras vision är att vara den största eLearning-partnern på den nordiska marknaden 2025. I Finland är Eduhouse redan i en ledande position och betjänar hundratusentals användare i tusentals företag.

Din roll

Just nu söker vi en administrativ assistent till Eduhouse med start i april 2023! Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm, men med viss möjlighet till distansarbete. Anställningen är ett vikariat mellan 2023-04-11 och 2023-12-31 och du blir anställd direkt av Eduhouse. Efter vikariatets slut finns det chans till förlängning.

Eduhouse är ett snabbt växande företag och erbjuder stora möjligheter till att utvecklas i sin roll och karriär. Som administrativ assistent hos Eduhouse ingår du i deras content-team och rapporterar till CLO och Content Lead. Du får arbeta i en internationell miljö i tätt samarbete med kollegor från Sverige, Finland och Norge.
  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Boka kurser för Eduhouse Trainers
  • Eftersöka och träffa både nya och gamla trainers som är experter på området för att utvidga trainer-nätverket
  • Skapa och publicera kurssidor
  • Korrigeringar av kursmaterial och säkerställa materialets relevans
  • Samarbeta med andra team som customer success, marketing och sales
   Din profil

   Vi söker dig som har:
   • 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet
   • Flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
   • Har mycket goda kunskaper i Office365
   • Har mycket goda kunskaper i Powerpoint och/eller grafisk design
   För att passa i rollen ser vi att du är självgående, flexibel och strukturerad. Du är duktig på time-management och är en team-player. Du trivs med tydliga rutiner i ditt arbete och är inte rädd för en utmaning. Vi tror också att du är en god kommunikatör som tycker det är kul och drivande att skapa nya kontakter i ditt nätverk. Låter detta som du? Sök rollen idag!

   Rekryteringsprocessen
   I denna rekryteringsprocess samarbetar Eduhouse med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +4672 858 27 55 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Mer info
   Kontaktperson Hanna Estenstad
   Telefon 072 858 27 55
   Område Stockholms stad
   Yrkesroll Administration, Assistent
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 21 feb 2023 (24 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90