Hoppa till innehåll

Account Manager / Säljare till Recharge

Recharge är en pionjär inom elbilsindustrin och har drivit ett publikt laddnätverk för elbilar under varumärket Fortum Charge & Drive sedan 2011. I dag är Recharge en ledande operatör av laddstationer för elbilar i Norden och opererar mer än 4000 laddpunkter i Sverige, Norge, Finland & Danmark. Recharge stöttar övergången till en elektrisk bilpark genom att erbjuda användarvänliga laddtjänster på attraktiva platser.

Recharges uppdrag är att etablera och driva ett nätverk av laddstationer för framtidens elektrifierade fordon och vi satsar stort de kommande åren. Vår verksamhet växer och förändras snabbt, så du har stora möjligheter att växa både i rollen och i bolaget.

Läs mer på www.rechargeinfra.com och www.facebook.com/rechargeinfra

Vill du vara med i en ny, spännande och snabbt växande verksamhet samtidigt som du bidrar till ett stort grönt avtryck i historien? Bli en del av Teamet på Recharge Sverige!

Din roll

Vi söker nu en driven och engagerad Sales Manager till Recharges sammansvetsade team Network Development Sweden.

I rollen som Sales Manager hos Recharge kommer dina huvudsakliga uppgifter vara att driva uppsökande B2B-försäljning och ansvara för att hitta, kvalificera och bearbeta nya och inkommande leads. I detta ingår även förhandlingar, presentationer och prospektering. Du kommer arbeta med en mångfald av kunder, från fastighetsägare till restauranger, kommuner och privata markägare.

Det är ett väldigt spännande segment att arbeta inom där säljet fokuserar på ömsesidig vinning och bygger på samarbetsavtal som gynnar båda parter.

För denna roll har du din provanställning via Clevry och därefter övergår du i fast anställning direkt hos Recharge.

Start: omgående

Omfattning: heltid

Kontor: centrala Stockholm

Vem är du?

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är både kommunikativ och relationsbyggande. Du har god vana av att arbeta självständigt, har hög arbetsmoral, ett stort personligt driv och gillar utmaningar. Som person har du förmågan att identifiera nya möjligheter och genomföra förhandlingar med dina kunder.

Vi söker dig som är passionerad och resultatorienterad som brinner för att skapa långsiktiga relationer med dina kunder. Du är en utmärkt kommunikatör och har förmågan att lyssna och förstå kundens behov. Med en stark drivkraft och proaktiv inställning tar du egna initiativ och identifierar möjligheter. Du är pålitlig och levererar budskap med förtroende.

Ditt fokus ligger på att hitta lösningar och leverera över förväntan. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta och bidra till en positiv arbetsmiljö. Flexibilitet och förmågan att anpassa dig till föränderliga omständigheter är en del av din styrka.

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet av direktförsäljning, gärna inom B2B
  • Relevant akademisk utbildning
  • God färdighet i tal och skrift på svenska och engelska
  • Körkort
Om du är en hungrig och engagerad Sales Manager som tror på att skapa ömsesidig vinning, ta då chansen att bli en del av deras framgångsrika team på Recharge.

För slutkandidat kommer bakgrundskontroll utföras.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.


Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Clevry logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 jan. 2024 (28 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Ida Högberg
Telefon

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Fler jobb från samma arbetsgivare

Sollentuna
Bank, Finans & Försäkring
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Södertälje
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Södertälje
Försäljning
Företagslogga