Hoppa till innehåll
Junior Managementkonsult

Om rollen

Att arbeta som Digital Campaign Optimizer innebär att ditt huvudsakliga fokus är Clear Channels digitala lager och kampanjer. Din främsta arbetsuppgift är därför att ansvara för kundernas kampanjer samt ha en överblick över det digitala lagret. Du bör vara en strategisk och lösningsorienterad person som förstår vår affär samt är väl insatt i detaljerna och deras påverkan på helheten. Du kommer att ansvara för att optimera & analysera hela det digitala lagret löpande.

I rollen som Digital Campaign Optimizer för du en tät dialog med andra kollegor inom olika avdelningar för att förstå affären och göra rätt prioriteringar. Det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande.

Personliga egenskaper & kvalifikationer

För att lyckas i rollen bör du tycka om utmaningar och att driva förändringar och förbättringar. Som person är du driven, nyfiken och har en god kommunikationsförmåga.

Utöver dessa personliga egenskaper är det viktigt att du:
  • Har fördjupade kunskaper i Excel
  • Har mycket goda systemkunskaper
  • Är strukturerad
  • Är initiativtagande, affärsmässig och trivs med ett stort ansvar
  • Har en ekonomi- eller ingenjörsutbildning i grunden eller annan arbetslivserfarenhet som kan likställas med dessa kvar ovan
På Clear Channel ska människor kunna lyckas, växa, må bra och utmanas. De har stora mål och höjer alltid ribban. Det är därför det är viktigt att Clear Chanel ger dig rätt förutsättningar för att må bra och prestera bra. Med flexibla arbetstider och tillit till medarbetare, förväntas du ta mycket eget ansvar och ha goda möjligheter att påverka din arbetsdag. Vidare så är man väldigt kulturdriven och har ett högt engagemang från samtliga medarbetare och ser det som en av deras största styrkor.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 apr. 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clear Channel är ett stort internationellt utomhusmediaföretag som erbjuder marknadens bästa räckvidd. Man är ledande inom utomhusreklam på den skandinaviska marknaden och ansvarar för alla pågående kampanjer baserade på både tryckta och digitala kampanjer. Clear Channel finns i 31 länder såsom Asien, Europa, Latin Amerika och Nord Amerika. Det skandinaviska huvudkontoret ligger i Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare