Hoppa till innehåll
City Gross logotyp

Säljchef Kassa

Publiceringsdatum
06 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till vår City Gross i Bromma Blocks söker vi en Säljchef Kassa
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Säljchef Kassa kommer du att:
 • Ansvara för Kassalinjen, "Shoppa snabbt" självutcheckning och Servicedisken med spel och café.
 • Ansvara för att planera, leda och utveckla kassateamet - såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du teamledare och en grupp duktiga kassamedarbetare som du också har personalansvar för.
 • Ansvara för daglig drift, bemanning och att ständigt utveckla kassalinjen med fokus på att leverera ett gott kundmöte.
 • Ansvara för att skapa, utveckla och upprätthålla dagliga kassarutiner och arbetssätt inom t.ex. kontanthantering, kassaredovisning och rapportering.
 • Medverka och hjälpa övriga ledningsgruppschefer i att optimera butikens sälj- och lönsamhet, tar aktiv del i säljstyrning/säljplanering, svinn och egenkontroll.
 • Tillsammans med dina medarbetare driva avdelningen och utveckla verksamheten och medarbetarna mot uppsatta mål.
 • Säkerställa en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.
 • Själv delta aktivt i arbetet i butiken.
Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:
 • Har gymnasial utbildning och flerårig detaljhandelserfarenhet, gärna i ledande befattningar som exempelvis kassachef
 • Har erfarenhet från roll med personalansvar, butiksekonomi, försäljningsansvar, bemanning och schemaläggning.
 • Har goda kunskaper om ATG/Svenska spel och försäljning
 • Brinner för att leverera ett gott kundmöte.
 • Är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror.
 • Är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat och nå uppsatta mål.
 • Är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ och tydlig. Du har ett coachande förhållningssätt vilket innebär att du delegerar, ger feedback och följer upp arbetet.
 • Har en förmåga att inspirera, motivera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat och en kundupplevelse som överträffar förväntningarna.
 • Tar dig an din roll i ledningsgruppen med stort ansvar och kan kombinera det operativa butiksarbetet med att aktivt bidra i de strategiska utvecklingsfrågorna.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.Startdatum: Enligt överenskommelse
Tjänstens omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare/provanställning


Sista ansökningsdag: 2024-03-06

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida www.jobb.citygross.se

Rekrytering på City Gross

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

På City Gross använder vi oss utan personlighetstester i samtliga rekryteringar som en del i rekryteringsprocessen. Du kommer därför direkt efter din ansökan bli ombed att fylla i två tester. Det är ett sätt att säkerställa att det urval vi gör görs på objektiva och rättvisa grunder och hjälper oss hitta potential som inte endast kommer fram via ett CV.

Har du frågor kring testning på City Gross, kontakta HRcitygross@citygross.se
City Gross logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren