Hoppa till innehåll
Ansök nu
Till vår nya City Gross i Bromma Blocks söker vi butikssäljare till kassan

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!

Som Butikssäljare kassa kommer du att:
  • Arbeta med kassatjänst, kundservice och varupåfyllnad
  • Medverkar till att våra kunder lämnar butiken med känslan av ett kundbemötande i världsklass
  • Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av arbete i kassa
  • Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice
Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som Butikssäljare Kassa ser vi att du har god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 2 oktober 2023

Tjänstens omfattning: 10-20 tim/vecka

Anställningsform: Särskild visstidsanställning t.o.m. december 2023

Sista ansökningsdag: 1 oktober 2023

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare