Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Vill du arbeta med IT i finansbranschen?

Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som Infrastructure Engineer tillhör du IT Operations-teamet och kommer hantera driften av virtuella servrar, nätverk, storage-lösningar och automation.

Arbetsuppgifterna innefattar även fokus på serverhantering, backup och övervakning. Utöver detta kommer du att ta del av en spännande ny fas då kunden lyfter hela infrastrukturen till Azure Cloud. Hittills har kunden tagit bort en ADFS-lösning för Microsoft 365 då de har valt att i första hand fokusera på Intune och Autopilot. De kör sin brandvägg med infrastruktur som kod i en CI/CD pipeline. Deras nuvarande fokus är att testköra Azure SQL-databaser med elastiska perioder och Du får vara med på resan! Du kommer ha möjlighet att ha stor inverkan på både design, arkitektur och implementering av den digitala transformationen.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst fem år. Du har en bakgrund i att arbeta med Windows Servrar och har förståelse för kärnkomponenter kring det så som DNS, DHCP och IIS. Du ska ha arbetat med publika molntjänster (Azure, AWS, GCP) på en daglig basis under flera års tid och du är bekväm i att använda Active Directory och Azure AD. Sannolikt är du också bekväm med övervakning och backup/restore av olika tjänster i en molnmiljö.

Krav

  • Lång erfarenhet av Windows servrar
  • Goda kunskaper inom nätverk
  • Erfarenhet av publika molntjänster
  • Goda kunskaper inom Active Directory
  • Du talar och skriver flytande svenska samt engelska

Meriterande
  • Du är bekväm med både Microsoft SQL Server och Microsoft 365
  • Kunskaper i Powershell
  • Erfarenhet av kundhantering med RMM-verktyg, GPO etc.
  • Du har gjort CI/CD pipelines med Bicep eller Terraform

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
Kunden är en bank och sitter i centrala Stockholm. Deras vision är att öka den ekonomiska integrationen i samhället på ett ansvarsfullt sätt - genom att omfamna kundernas olikheter och fokusera på deras framtida potential.

Som en del av företaget kommer du att ingå i en fördomsfri och inkluderande kultur, präglad av engagemang och innovation där de vågar utmana och förändra. De tror på värderingarna av samarbete och olika perspektiv.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Hollie Van de Ruit på tfn: 0734-159374 eller hollie.vanderuit@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juli 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du en IT-tekniker med erfarenhet av virtuell serverhantering, publika molntjänster och nätverk? Söker du ett arbete där du får utveckla dina kunskaper och samtidigt dela med dig av dina erfarenheter? Vill du vara omgiven av motiverade och utmanande kollegor? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa!

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund i centrala Stockholm.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare