Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Teknisk systemförvaltare till företag inom fastighetsbranschen

Ansök nu
Arbetsuppgifter

I din roll som teknisk systemförvaltare kommer du att vara en nyckelperson i ett tajt team där du arbetar både med intern bemanning och externa leverantörer. Du ansvarar för att verkställa förvaltningsplanens mål inom givna ramar och resursplanera, samordna och leda förvaltnings- och utvecklingsaktiviteter.

Tillsammans med dina kollegor på verksamhetssidan kommer ni att utarbeta planer på kort och lång sikt och leda förvaltningsmöten och kontinuerligt rapportera status, avvikelser samt uppföljning av tider och kostnader. Vidare kommer du att ansvara för att beskriva och sammanställa krav ut till verksamheten, delta i projekt och genomföra omvärldsbevakning.

Din profil
För att du ska lyckas och trivas i rollen är du resultatinriktad och bekväm med att vara den drivande i gruppen. Du har en god förmåga att hålla en god struktur genom att planera, organisera och prioritera. Som person tycker du om att hjälpa dina kollegor att lyckas i deras leveranser och är duktig på att kommunicera, lyssna och komma med egna lösningar. Du förstår och drivs av att hitta affärsnytta med IT och är van att ha ett nära samarbete med verksamheten.

Krav:

  • Relevant universitet/högskoleexamen
  • Minst 5 år av erfarenhet i rollen som systemförvaltare eller likvärdig befattning
  • Erfarenhet av att beskriva och sammanställa krav ut till verksamheten
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av förvaltningsmodellen PM3 och ITIL, samt har erfarenhet av fastighetsförvaltning och har arbetat i fastighetssystem.

Vi kan erbjuda dig
Hos vår kund är en ständig strävan att lära sig och tänka nytt en del av deras kärnvärden. Det är därför alla deras medarbetare har tydliga uppdrag och ständigt utvecklas genom mentorskap, coachning, samarbete och erfarenhetsutbyte. För chefer och projektledare erbjuds särskilda utbildningsprogram som syftar till att stärka deras ledarskapskompetens. Genom att ha engagerade och stöttande chefer som ger dem förtroende och mandat att leverera, utvecklas medarbetarna både som individer och bidrar till företagets framgång.

Hållbarhet är en ledstjärna som vägleder alla deras aktiviteter. De inser att hållbarhet är något man uppnår tillsammans. Kunden värdesätter sina medarbetare och inser att de är en avgörande faktor för företagets framgång. Därför erbjuder de olika initiativ inom friskvård och hälsa för att stödja sina medarbetares välbefinnande.

Kunden uppmuntrar öppenhet och är nyfikna på olika perspektiv. De vet att mångfalden av personligheter, kompetenser och erfarenheter inom organisationen berikar dem som helhet. De främjar tvärfunktionella teamarbete där medarbetarna tillsammans lyfter varandra och bidrar till att stärka Sverige som en kunskapsnation.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Hollie Van de Ruit på tfn: 0734-159374 eller hollie.vanderuit@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet av att arbeta som teknsik systemförvaltare och vill arbeta i en bred och varierande roll, och ansvara för att leda förvaltningen och utvecklingen av IT-stöd inom ett förvaltningsområde i linje med fastställd förvaltningsplan och budget? Då är denna tjänst som gjord för dig!

Tjänsten är en direktrekrytering och är en tillsvidareanställning på 100%. 6 månader provanställning tillämpas.

I rollen har du möjlighet att arbeta och utgå från några av deras kontor i Göteborg, Stockholm, Linköping, Lund, Stockholm, Uppsala och Umeå.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare