Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Tekniker med Powershell-kunskaper

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som Powershell-tekniker inom enheten kommer du arbeta med förvaltning, drift och utveckling av de tjänster som vår kund erbjuder till sina kunder. Din roll blir att arbeta som tekniker inom generella och specifika områden där du bland annat kommer förbättra eller nyutveckla förvaltnings- och övervakningsverktyg samt stödja de övriga specialistteknikerna med din scriptkunskap inom Powershell. Du är en fena på felsökning och du både trivs med samt är van vid kundkontakt.


Din profil
Tjänsten kräver att du är konstruktiv, ansvarstagande, intresserad av att lära dig nya områden och har en passion för att modernisera och förenkla genom automation. Du behöver ha stor mognad i såväl utveckling som i förvaltning där du är självgående och driven. Det finns goda möjligheter att påverka hur du driver ditt arbete framåt och du får i förvaltarrollen möjlighet att sätta upp många rutiner och processer från start. Vi strävar efter att hålla saker enkla och snygga, använda våra egna tjänster och vara konsekventa i vår struktur och hantering.

Skallkrav

  • Erfarenhet från att arbeta med Windows som plattform
  • Mycket goda Powershell kunskaper, dvs. Du läser, skriver script av komplexare karaktär helt obehindrat
  • Förmåga att utveckla script och automationer från scratch, förmåga att integrera script med andra system
Meritierande
  • Erfarenhet av Azure-moduler
  • Erfarenhet av RDS
  • Goda kunskaper inom uppsättning av nya miljöer och drift av befintliga


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nu leter vi efter en kreativ och slipad tekniker med mycket goda Powershell-kunskaper till vår kunds Server Applications-gruppering. Grupperingens huvudsakliga ansvar är att leverera drift- och konsulttjänster inom server och serverapplikationer till kundens miljöer i kundens egna datacenter samt publika molnet.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att fortsätta bygga på din karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare