Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi letar nu efter två tekniker till Windowsgrupperingen inom Server Management. Gruppens huvudsakliga ansvar är installation, drift och underhåll av Windows Server relaterade produkter och tjänster till våra sourcing kunder.


Din profil
Vi tror att du har erfarenhet av arbete i större Windowsmiljöer. Kontinuerlig dialog med kund är en naturlig del i din arbetsdag. Du är strukturerad och resultatorienterad. Det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. Du har ett brinnande intresse för teknik samt en vilja att vidareutvecklas. Du har förmågan att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp. Du är väl införstådd med vikten av processer och dokumentation.

Goda kunskaper inom några av följande områden förväntas:

 • Windows Server (Infrastruktur samt inbyggda funktioner)
 • Microsoft Azure
 • Office 365, Google Apps
 • Kunskap av uppsättning och felsökning av kluster
 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning, underhåll av 3:e parts applikationer på Windows
 • Powershell

Meriterande:
 • Kunskap om MSSQL
 • Kunskap och erfarenhet av arbete enligt ITIL och gärna i ServiceNow.
 • Certifieringar ifrån Microsoft eller andra relevanta certifieringar
 • Kunskap och erfarenhet av Citrix-produkter på Windows Server och eller RDS.
 • Kunskap och erfarenhet av Hyper V, VMware, SAN och serverhårdvara


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Stockholm söker vi nu två tekniker till Windowsgrupperingen. Ena teknikern kan vara mer åt det juniora hållet och den andra teknikern ska vara mer senior i sin roll. Du kommer att arbeta i en flexibel och härlig miljö.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på sin karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare