Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I din roll säkerställer du den totala IT-leveransen till företagets kärn- och stödprocesser som innefattar följande:

  • Ansvara för att säkerställa leveransen inom tjänsteområdet
  • Koordinera större aktiviteter inom tjänsteområdet.
  • Stötta tjänsteansvariga i vidareutveckling och förvaltning av IT-tjänster inom ditt tjänsteområde
  • Livscykelhantera system och applikationer som ingår i IT-tjänsterna ovan, i enlighet med beslutad målarkitektur
  • Bidra till förändringsresan att lyfta system till molnet
  • Samverka med leverantörer
  • Ha ett aggregerat budgetansvar inom tjänsteområdet


Din profil
Vi söker dig som har en mycket hög leveransförmåga med ett härligt driv att vilja skapa skillnad och bygga vidare på högpresterande team. Du har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

En framgångsrik erfarenhet av liknande befattning med ansvar för systemförvaltning och kunskap om systemutveckling behövs, med minst 3 års arbetslivserfarenhet inom liknande uppdrag. Du har dessutom erfarenhet av en hybrid IT-miljö bestående av både on-prem, SaaS samt PaaS tjänster och du är sedan tidigare van att arbeta agilt och leverera och koordinera verksamhet utifrån fastslagen budget.

Du har erfarenhet av projektledning och att leda team är en fördel, liksom erfarenhet av att jobba på verksamhetssidan inom något av våra tjänsteområden. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av budget och ekonomistyrning.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Känner du att det här är du? Välkommen att söka in till oss!

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nu söker vi en systemförvaltare till en av Nordens ledande aktörer inom fastighetsförvaltning.

I rollen som tjänsteområdesansvarig inom systemförvaltning leder du det taktiska arbetet för tjänsteområdet i samverkan med verksamheten. Du jobbar som förvaltningsledare för ditt område och som projektledare för utvecklingsaktiviteter.

Du kommer att vara mycket aktiv i att driva det dagliga arbetet framåt med stort fokus på leverans och uppföljning av prioriterade förvaltningsaktiviteter mot beslutad budget.

Du ingår i gruppen systemförvaltning och jobbar nära och i team med övriga tjänsteområdesansvariga och tjänsteansvariga.

Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag men tanken är att anställningen senare ska gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare