Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

 • Felsöka och lösa inkommande 3rd line supportärenden, genom ärendehanteringssystemet på ett självständigt och professionellt sätt.
 • Säkerhetsställa att SLA:er uppnås.
 • Webbplatsansvar för utsedda lokala tjänster samt molntjänster: tillgänglighet, latens, resurseffektivitet, prestanda, förändringshantering, övervakning och kapacitetsplanering för kärntjänster
 • Förbättra spelteamets effektivitet genom att automatisera processer och utveckla tjänster.
 • Assistera i projekt med Game Studios intressenter i samarbete med Microsoft Cross Games Studios IT.
 • Upprätthålla system-, process- och kompetensägande som du tilldelats.

Du kommer även att arbeta med att förbättra den nuvarande automatiseringsprocessen för infrastrukturen samt effektivisera företagets CI- och CD-arbetsflöde tillsammans med ett utsett team. Vid behov kommer du att bistå deras systemadministratörer med cross-discipline projekt.

Din profil
Du som söker tjänsten som systemadministratör har 5+ års erfarenhet som systemadministratör eller liknande roller. Du har erfarenhet av Linux/Windows samt erfarenhet av att arbeta med standardprocesser och verktyg gällande infrastructure automation.

Krav för denna roll:
 • 5+ års erfarenhet av en systemadministratörsroll eller jämförbar roll
 • Erfarenhet av Linux- och Windowstjänster i en blandad nätverksmiljö
 • Erfarenhet av automatisering av infrastruktur med standardiserade procedurer och verktyg
 • Erfarenhet av konvergerad lagring
 • Erfarenhet av virtualiserade klustermiljöer
 • Objektlagring


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Nadja Kadic på tfn: 0734-159358 eller nadja.kadic@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Stockholm söker vi dig som vill arbeta som systemadministratör inom Linux. Du kommer att få arbeta på ett av Sveriges största företag inom spelutveckling. Har du ett par års erfarenhet inom området Infrastruktur, datacenter och virtuella miljöer? Då har vi en riktigt spännande möjlighet för dig.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare