Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som System Manager kommer du tillsammans med ett engagerat team av experter ansvara för interna projekt. Du kommer att ge support och rådgivning i allt från hur olika projekt bör hanteras till den övergripande arkitekturen. I denna roll kommer du att vara en central del i produkten Digital Workplace med målsättningen att utveckla och förbättra vårt hybrida arbetssätt.

Om du är en person som tycker om att följa med i den senaste utvecklingen av Microsoft och molnbaserad teknologi, kommer du att trivas i rollen.

Din profil
För att lyckas i rollen som senior System Manager behöver du vara noggrann, driven, tycka om att kommunicera och trivas bäst i samarbete med andra. Du är lösningsorienterad och strävar efter att växa med varje nytt projekt och utmaning. Du har lätt att se samband mellan olika system och tycker om att arbeta med flera projekt samtidigt. Att du kan skifta fokus och arbeta med både lång- och kortsiktiga aktiviteter ser vi som en stor tillgång i den här tjänsten.

Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande inom systemvetenskap alternativt mångårig erfarenhet inom området.

Du har erfarenhet av:

 • Microsoft Intune
 • Windows 10/11, IOS & Android
 • Microsoft 365
 • Active Directory
 • Powershell
 • Windows 365
 • Azure Virtual Desktop
 • Microsoft Defender for Endpoint
 • Microsoft Power Platform
 • Windows Server

Meriterande erfarenheter:
 • Teams Room System
 • Övriga tjänster i Azure
 • Kompetens inom Mac/Jamf Pro
 • Configuration Manager CB

6 månaders provanställning tillämpas och bakgrundskontroller görs. Tjänsten är på heltid och utgår från ATG:s kontor vid Solvalla, alldeles intill travbanan. Det är ett flexibelt arbetssätt vilket innebär att du, beroende på roll, har möjlighet att kombinera distansarbete med arbete från kontoret.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi letar just nu efter senior System Manager till vår kund ATG.

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver ATG alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse.

Tillsammans med ditt team kommer du att bygga upp hållbara lösningar och utveckla processer och rutiner för vår interna support. Vill du vara med och skapa världens bästa spelupplevelse - häng med!

Tjänsten börjar som konsultuppdrag men tanken är att anställningen senare ska gå över till ATG.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare