Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Svensktalande Cyber Defence Center Architect

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Ditt fokus kommer ligga på det tekniska där du kommer ansvara för uppbyggnaden av kundens tjänster. Du kommer att jobba på operativ och taktisk nivå med att skapa förutsättningarna för ett nytt team bestående av analytiker och incident responders.

Du kommer direkt att bidra till kundupplevelsen genom nyskapande och nytänkande. Kundens mål är att leverera marknadsledande cybersäkerhetstjänster och Lead Analyst rollen befinner sig mitt i händelsernas centrum. I denna roll får du vara med och påverka och bygga upp teknik, processer och teamet redan från start.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha med dig:

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av operativa roller in en SOC eller CDC
  • Erfarenhet av SIEM-plattformar, Endpoint Detection och Vulnerability Management
  • God social förmåga att kommunicera med kollegor och kunder
  • En stor portion passion för teknik och cybersäkerhet

Krav:
  • Du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Du är svensk medborgare (kundens uppdragsgivare kräver detta)
  • Du bor i Stockholmsområdet (rollen är placerad i Kista)


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Hollie Van de Ruit på tfn: 0734-159374 eller hollie.vanderuit@centric.eu

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Har du arbetat opertivt i roller i en SOC eller CDC och har en stor passion för teknik och cybersäkerhet? Vi söker en arkitekt som är med från början och utformar analytikerteamet i kundens Cyber Defence Center i Sverige. Vi söker dig som brinner för Cyber Security och lösningarna som används för att skydda deras kunder.

Tjänsten börjar som konsultuppdrag hos Centric. Tanken är att anställningen senare ska övergå till kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare