Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Servicedesktekniker till norra Europas största utbildningsföretag

Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som servicedesktekniker kommer du främst hantera de mer komplexa och tidskrävande tekniska ärendena som eskalerats vidare i organisationen. Du kommer få möjligheten att djupdyka i felsökning kring Officeapplikationer, Outlook samt olika spännande nätverksrelaterade problem. För att registrera dina ärenden kommer du arbeta i ett ärendehanteringssystem. Användarna du supporterar använder både Microsoftmiljö och Google Workplace.

Din profil
För att lyckas i rollen är du ansvarsfull och driven. Du motiveras av att ge användarna den bästa möjliga servicen. Vi ser att du har en god social förmåga där du är kommunikativ men också en god och aktiv lyssnare. Du trivs i en roll där du får hjälpa andra samtidigt som du tar sig an tekniska problem som en engagerad problemlösare. Du är en glad person som kliver in på jobbet med ett stort leende på läpparna!

Krav

  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom IT-support
  • Gymnasial utbildning inom IT
  • Goda kunskaper i Office 365
  • Active Directory
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande
  • Tidigare arbetat med Google Workspace
  • Erfarenhet av ITIL och Lean

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om kunden
Kunden är norra Europas största utbildningsföretag och är verksamma inom förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar. Deras storlek skapar trygghet och ger förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget. Kontoret ligger centralt i Stockholms City, i nya och fina lokaler.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 nov. 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är du redo att ta felsökning och problemlösning till en djupare nivå? Har du ett genuint IT-intresse och vill ta nästa utvecklande steg i karriären? TIll ett uppdrag hos vår kund i centrala Stockholm söker vi nu servicedesktekniker till andra linjen.

Uppdraget är på heltid och kommer pågå tillsvidare.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare