Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som onsitetekniker kommer du vara användarnas lokala support. Du finns på plats för att supporta, felsöka och hitta lösningar på tekniska problem. Likväl som du vid behov assisterar vid on- och offboardingprocesser kan du även hjälpa till med konferensrumsutrustningen. Variationen på arbetsuppgifter är bred och omväxlande!

Din profil
Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken, där du får hjälpa användarna på plats med tekniska problem? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker Onsitetekniker till ett uppdrag hos en kund i Stockholm.

Som person är du flexibel och uppskattar att arbeta i en roll där du får kombinera både tekniska frågor och den personliga kontakten med medarbetare. Du har ett sinne för att leverera gedigen service och har en förmåga att förklara komplexa tekniska problem för användare på olika nivåer. Vi ser gärna att du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och motiveras av att tänka lösningsoritenterat.


Krav

  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom IT-support
  • Kunskap inom Office 365, Active Directory och Windows
  • Grundläggande kunskaper kring nätverk och nätverksutrustning
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Erfarenhet av installation och felsökning kring hårdvara


Meriterande
  • Förståelse för konferensrumsutrustning
  • Azure Active Directory
  • Mac
  • Körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Söker du ett jobb där du får kombinera att arbeta med människan och tekniken? Trivs du med att arbeta i en bred roll där du axlar ansvaret som Local Site Support? Vill du dessutom arbeta i centrala Stockholm? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi på Centric söker nu en onsitetekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare