Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp där ni arbetar med att ta emot och lösa ärenden via telefon, fjärrstyrning samt ett ärendehanteringssystem. Du kommer att vara en första kontakt och hjälpa till med hårdvara, mjukvara och olika typer av applikationer.

Din profil
Du har ett genuint intresse för teknik och tycker om att ge support. Som person är du ansvarstagande och fokuserad med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har relevant utbildning inom IT och har arbetat med liknande uppgifter.

Krav

  • Minst 6 månaders erfarenhet inom IT-support
  • Uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Erfarenhet av Active Directory
  • Telefonvana
  • Kunskap inom Microsoft Office 365

Meriterande
  • Körkort
  • Kunskap inom Mac OS X
  • Relevanta IT-certifieringar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

För konsultuppdrag hos en av våra kunder i Stockholm söker nu Centric flera duktiga, engagerade IT-tekniker som har ett brinnande intresse för IT och service. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare