IT-tekniker till Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet

IT-tekniker till Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker är den ena dagen aldrig den andra lik. Arbetsuppgifterna är breda och varierande och du kommer att hantera många olika typer av ärenden, på både 1st och 2nd line nivå. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team om fyra personer och tillsammans felsöker ni i en Windowsbaserad miljö. Arbetsuppgifterna innefattar även felsökning av nätverk.

Du kommer att hantera olika typer av ärenden; allt från telefon- och onsitesupport, felsökning av servrar, scripting i Powershell, felsökning och support inom Microsoft 365, till hantering av konton och grupper i Active Directory samt skapande av GPO:er.

Din profil
För att lyckas i rollen har du arbetat i en servicedesk i minst 1 år och fått hantera olika typer av ärenden. Du har ett genuint intresse för teknik och en vilja att ge bra service. Som person är du utåtriktad, lyhörd och en lagspelare. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Krav

  • Mycket goda kunskaper inom Windows och Officepaketet
  • Grundläggande kunskaper inom Lan/Wan; TCP/IP, DHCP och patchning
  • Erfarenhet av att felsöka och lösa problem inom Microsoft 365 Admin
  • Goda kunskaper inom Windows Server 2012
  • Erfarenhet inom Active Directory och GPO:er
  • Tidigare arbetat enligt ITIL

Meriterande
  • Erfarenhet av Mobigo
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Har du tidigare arbetat med IT-support och är en problemlösare ut i fingerspetsarna? Svarade du JA på dessa frågor? Då har vi jobbet för dig!

Till vår kund Presto söker vi nu flera kunniga och engagerade IT-tekniker. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå tills vidare på kontoret i Skärholmen.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.