Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

IT-tekniker till företag inom fintech

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som IT-tekniker kommer att innefatta att lösa hårdvaruproblem och se till att systemprogramvaran är uppdaterad.

Vidare kommer du att ansvara för kontorets IT; fixa kabellösningar, byta ut teknisk utrustning etc.

Du kommer även att stödja och samarbeta med IT-teamet och Office Management.

Din profil
Vi söker dig som är serviceminded, älskar att lösa problem kring IT, har ett gott öga för detaljer och gillar att hålla det snyggt. Att kunna samarbeta med kollegorna på kontoret och anpassa sig till de vardagliga utmaningar som denna position kan medföra, kommer att hjälpa dig att lyckas i denna position.

Krav för tjänsten

  • Grundläggande IT-kunskaper
  • Grundläggande kunskaper inom IT-säkerhet (kan utföra grundläggande riskbedömningar)
  • Grundläggande kunskaper i Android- och IOS-enheter
  • Grundläggande kunskaper i PC och MacOS-enheter
  • Talar flytande svenska och engelska (båda språken kommer att användas i det dagliga arbetet)
  • Gymnasieexamen

Meritande
  • Tidigare arbetat i/med Google, Slack, Asana
  • Erfarenhet av Active Directory, domänanslutna datorer
  • Yrkeserfarenhet inom IT-support
  • Erfarenhet av hantering av mobila enheter

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag på ett företag som är verksamt inom fintech söker vi nu en IT-tekniker som ska vara med och sätta upp, hantera och felsöka de tekniksystem som en verksamhet använder för att underhålla dator- och mjukvarunätverk och daglig verksamhet. Du kommer att arbeta nära IT-chefen i alla IT-relaterade uppgifter på kundens nya kontor i centrala Stockholm, där du kommer att vara med och sätta upp IT-funktionen.

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet genom uppdrag ute hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. Ett utmärkt tillfälle att göra karriär!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare