Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

IT-koordinator med stort kundfokus

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som IT-koordinator kommer du att ingå i ett team på ca sex personer och vara stationerad på huvudkontoret samt arbeta på distans inom olika industrier som både är publika och globala. Målet är att genomföra olika kundmöten i veckan där vi introducerar, analyserar och sedan förbereder vad för typer av produkter och/eller tjänster inom Microsoft Cloudmiljöer som vi kan rekommendera för kunds räkning. I detta syfte vill vi hjälpa och underlätta för kund med deras digitaliseringsresa och där med förbereda presentationer ur ett teknik- och användarperspektiv inför varje möte för att sedan kunna starta igång diverse Cloudprojekt.

Din profil
Vi ser gärna att du tidigare har haft någon form av kund- och/eller användaransvar och är van att kommunicera med olika personer ur ett både teknik- och användarperspektiv. Har du tidigare arbetat som IT-konsult och besitter den tekniska kompetensen så är detta meriterande. Vi ser att du är en ”Doer”, har egen drivanda och trivs med projektarbeten samt besitter kunskap och förståelse inom Microsoft Cloudmiljöer. Administration har du gjort sedan tidigare och du föredrar ett strukturerat arbete

Vi ser att du besitter goda kunskaper inom följande områden:

  • Office 365
  • Microsoft molntjänster
  • Kundansvar/Kundvana och/eller servicekunskap i form av kundkontakt
  • Administrationsarbete
  • Examen inom IT/teknik
  • Cert MS-900 Office 365 fundamentals
  • Svenska och engelska obehindrat i både skrift och tal


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Nadja Kadic på tfn: 0734-159358 eller nadja.kadic@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Kista söker vi en person som ska jobba som IT-koordinator.

Tjänsten börjar som konsultuppdrag men tanken är att anställningen senare ska gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare