Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

IT-jobb och boende i Stockholm

Arbetsuppgifter

Du valde visst att läsa vidare, kul! Som IT-konsult på Centric tror vi att du har ett starkt intresse för kundens affärer och processer. Oavsett vad dina kollegor på Centric arbetar med så har vi alla en gemensam nämnare - vi bryr oss om varandra! Vi ser alltid till att sätta dig i spännande uppdrag, det kan handla om allt från att felsöka och förvalta applikationer till att lösa mer komplexa ärenden inom IT. Med en dedikerad konsultchef kommer fokus alltid läggas på din utveckling där ni kontinuerligt sitter ned och tittar på dina karriärsmål och din utveckling.

Nämnde jag också att vi erbjuder obegränsat med IT-certifikat? För det gör vi!

Din profil
Som konsult hos Centric tänker vi självklart att du motiveras av spännande uppdrag och intressanta uppdragsgivare. Givetvis är IT och teknik ett intresse! En fördel är också om du tycker om att arbeta med människor i föränderliga miljöer, för på så sätt utvecklar du ju dina kunskaper. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, noggrann och flexibel då du kommer ha möjlighet att arbeta med flera kunder i unika IT-miljöer.

Det är inget krav, men vi tror att det är bra om du har kunskaper inom något av följande nedan:

  • Windows operativsystem
  • Outlook/Exchange
  • Active Directory
  • Office 365
  • Windows Server
  • Hyper-V/VMware
  • SCCM och TCP/IP
  • Switchar och routrar

Nu är det bara att skicka in din ansökan! Hoppas att vi hörs inom kort, om inte jag hinner före.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet interna events där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adis Redzic på tfn: 0734-159372 eller adis.redzic@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Funderat på att flytta till storstaden? Vi har både boende och jobb för dig!

Erkänn att du någon gång har tänkt tanken att flytta till storstaden, men hindrats på grund av att du inte har hittat en bostad? Det har vi på Centric självklart tänkt på och därför erbjuder vi dig både boende (i Solna) och IT-jobb i Stockholm. Vare sig du precis studerat färdigt inom IT, är en junior supporttekniker eller en senior infrastruktukturspecialist men saknar boende i Stockholm, är Centric rätt arbetsgivare för dig!

På Centric har vi flera rafflande och spänningsfyllda uppdrag hos massvis med coola och hippa kunder inom IT-infrastruktur. Har vi fångat din uppmärksamhet? Strålande, då tycker jag att du ska fortsätta läsa nedan!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare