Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Vad roligt att du valde att fortsätta läsa vidare i denna annons. Nu tänker vi berätta lite mer om hur din vardag som konsult ser ut hos oss på Centric. Som IT-konsult på Centric tror vi att du är nyfiken på kundens affär, processer och alla utmaningar inom IT. Oavsett vad dina kollegor på Centric arbetar med så har vi alla en gemensam nämnare - vi bryr oss om varandra! Som IT-tekniker kommer du arbeta högt och lågt tillsammans med andra kollegor inom IT-infrastruktur. Det kan handla om allt från att felsöka och förvalta applikationer till att lösa mer kompelxa ärenden inom IT.

Din profil
Vi är som tidigare ovan nämnt väldigt nyfikna på dig. Som konsult hos Centric tänker vi att du motiveras av spännande uppdrag och intressanta uppdragsgivare. Givetvis brinner du för teknik och människor och trivs med att utmana dig själv och bygga på dina kunskaper.

För att få de bästa förutsättningarna från start så är du trygg med:

 • Microsoft 365
 • Erfarenhet av SCCM
 • Microsoft Endpoint dvs. Azure och Intune
 • Active Directory och GPO:er
 • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll i Windows servermiljö
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har följande:
 • Microsoft Exchange
 • Powershell
 • Kunskap om drift och virtualiseringsplattformar i driftmiljöer (VMware/(Hyper-V)
 • B-körkort
 • Högskoleutbildning inom relevant område


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebr. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu.

Centric Professionals AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hallå där IT-tekniker! ”IT-tekniker” tänker du, det är ju ganska brett - helt rätt. Men vi på Centric är breda och har massvis med häftiga uppdrag inom IT-infrastruktur. Är du nyfiken? För vi på Centric är nyfikna på dig. Läs vidare nedan!

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet genom uppdrag ute hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. Ett utmärkt tillfälle att göra karriär!
http://www.centric.eu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga