Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Arbeta på ett IT-konsultbolag med utvecklande uppdrag!

Ansök nu
Arbetsuppgifter

I en första linje tar du emot samtal från användare som behöver hjälp med tekniska problem. Det kan vara allt från användarhantering i Active Directory till felsökning av mjukvaruapplikationer samt hårdvara och nätverk. Ditt primära ansvar blir att ge support via telefon och fjärrstyrning. Du kommer även att ta emot och registrera ärenden i ett ärendehanteringssystem.

Din profil
För att lyckas i en roll som IT-supporttekniker är det viktigt att du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och tycker om att lösa problem. Du har ett genuint intresse för teknik och strävar efter att alltid ge bra service.

Som person är du fokuserad och självgående och du har en gymnasiekompetens inom IT. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Krav

  • Erfarenhet av administration i Active Directory
  • Erfarenhet av support och felsökning i Microsoft 365
  • Goda kunskaper inom nätverk
  • God kännedom om Windows servrar

Meriterande
  • Mac-support
  • Google Workspace

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tycker du om att arbeta med IT och teknik? Är du intresserad av nätverk? Motiveras du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter och ta eget ansvar? Då är detta något för dig!

Centric söker nu supporttekniker med minst sex månaders erfarenhet av servicedesk till flera av våra kunder som behöver stärka upp sin första linje.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare