Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Är du Stockholms vassaste 2nd line tekniker?

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nämen se där, du valde att fortsätta läsa, helt rätt tycker vi på Centric. Då passar vi på att berätta lite om hur din vardag kan se ut som konsult på Centric när vi ändå har dig på kroken. Som IT-konsult på Centric tror vi att du är nyfiken på att ständigt utveckla dina personliga egenskaper och kompetenser men också att du har ett intresse av att utveckla våra kunders IT-miljöer. Oavsett vad dina kollegor på Centric arbetar med har vi alla en gemensam nämnare - vi bryr oss om varandra! Som 2nd line tekniker (eller juste.. som Stockholms vassaste 2nd line tekniker) kommer du arbeta högt och lågt med exempelvis att lösa incidenter, gå på djupet med komplexa IT-problem och genomföra avancerad felsökning. Spännande, va?!

Din profil
För att passa för rollen så krävs att du är en riktig problemlösare som tycker om tuffa utmaningar, men det gör du väl eftersom att du är Stockholms vassaste 2nd line tekniker? Vi ser gärna att du arbetat minst 2 år i liknande roll. Vi tror också att du har en stark social förmåga och kan bemöta alla olika typer av människor. Sen är det väl självklart att du är serviceminded och prestigelös i ditt arbete?

Skallkrav

  • Minst 2 års erfarenhet inom IT-support alt. BackOffice erfarenhet
  • Kunskaper inom Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Exchange, Azure Portalen
  • Kompetens inom Active Directory och GPOer
  • Erfarenhet av ett eller flera ärendehanteringssystem
  • Uttrycker dig väl på svenska och engelska - i både tal och skift!

Också ett plus om du har:
  • Körkort
  • God kännedom och erfarenhet av ITIL

Vad väntar du på? In med din ansökan redan idag, om inte jag hinner hitta dig först!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melissa Mirza på tfn: 0734-159380 eller melissa.mirza@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vad bra för då är det precis dig vi söker! Vi på Centric är breda och har flera utvecklande och häftiga uppdrag inom IT-infrastruktur. Är du nyfiken på nytt jobb? Bra, då har du hittat helt rätt för vi på Centric är nyfikna på dig också.

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet genom uppdrag ute hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. Ett utmärkt tillfälle att göra karriär!

Har vi fångat ditt intresse? Då hoppas vi att du fortsätter läsa nedan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare