Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

Är du en fena på IT? Bli vår nästa supporttekniker!

Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som IT-supporttekniker kommer du agera support för användarna. Ärendena du hanterar kommer vara varierande, du vet aldrig vad för spännande utmaning som väntar runt hörnet, men ditt mål är alltid detsamma - att lösa problemet!

Du kommer främst att arbeta i en Windowsmiljö, men även hjälpa användare med diverse problem i Mac. Som supporttekniker är du skicklig på att supportera användarna i Officepaketet, men du är även en fena på felsökning när det kommer till konferensutrustning.

Din profil
Som person gläds du åt att hjälpa användarna med hjälp av din tekniska förmåga. Du har inga problem med att förklara komplexa IT-relaterade incidenter för människor med varierande teknisk bakgrund. Du bidrar med en postitiv känsla i ett team och agerar som en riktig lagspelare. Vi ser gärna att du bemöter nya tekniska utmaningar på ett nyfiket sätt.

Du talar och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på både engelska och svenska.

Krav

  • Minst fyra års erfarenhet av teknisk support
  • Office 365
  • Windows 10 samt 11
  • Kunskap kring nätverk samt WIFI
  • Förståelse och erfarenhet av konferensrumsutrustning

Meriterande
  • Mac
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystemet ServiceNow

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en engagerad supporttekniker som brinner för att lösa IT-relaterade problem. Du kommer att arbeta på en utvecklande arbetsplats där tekniken står i företagets fokus och där du kommer ingå i ett härligt och positivt team.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag genom Centric med målet att anställningen senare ska gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare