Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

3rd line med inriktning på Windows Server

Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker på 3rd line kommer du att arbeta med bland annat systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och produktapplikationer i kundernas miljö. Du kommer även att ta emot ärenden som deras servicedesk har eskalerat vidare och förser de i sin tur med kompetens, rutiner och dokumentation så att de ska kunna lösa fler ärenden.

Du kommer att få arbeta med den absolut senaste tekniken och får möjligheten att utvecklas och själv forma din vardag. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar tätt tillsammans där kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag är A och O.

Din profil
Vi ser gärna att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom IT-branschen med inriktning på Windowsserver. Du ska känna dig trygg i din tekniska kompetens och har en naturlig problemlösningsförmåga samt känner sig trygg i att fatta egna beslut.

Du drivs av att utvecklas och hålla dig uppdaterad inom nya tekniker. Du är involverande och engagerad i ditt arbete och tycker om att arbeta i team såväl som självständigt.

Du har:

  • Erfarenhet av installation, drift, felsökning och underhåll av Windows Server miljöer
  • Erfarenhet av Windows Server med VMware, virtualisering, lagring och backup
  • Goda kunskaper inom Microsoft 365
  • Goda kunskaper inom Intune / Autopilot
  • Goda kunskaper inom Azure

Meriterande:
  • Erfarenhet av RDS och Citrix
  • Erfarenhet av säkerhet (Patchning och MFA)


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Julieth Escobar på tfn: 0734-159387 eller julieth.escobar@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nu söker vi en 3rd line supporttekniker till en av de ledande leverantörerna av molnbaserade IT-tjänster i Norden. Företaget arbetar med den senaste tekniken och du kommer ha enorma möjligheter att utvecklas och själv få forma din framtid.

Tjänsten inleds som konsultuppdrag med målet att anställningen ska gå över till kunden.

Som konsult på Centric får du självklart en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare