Client Accounting Manager

Client Accounting Manager

CBRE söker Client Accounting Manager
Är du ekonom och redo för ett större ansvarsområde? Vill du arbeta kundnära och vara med på en förändringsresa där du får vara med och utveckla verksamheten? Då kan tjänsten som Client Accounting Manager hos CBRE vara rätt för dig! Om tjänsten
Som team-/leveransansvarig kommer du tillsammans med övriga kollegor ansvara för redovisningen av kunders fastighetsportföljer, som CBRE förvaltar. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas i en internationell miljö med många kontaktytor och varierande vardag i konsultrollen.

Du arbetar både som ledare av en grupp ekonomer men även operativt i kunduppdrag, samtidigt som du ansvarar för att utveckla processer och rutiner. Som Client Accounting Manager kommer du även att kvalitetssäkra teamets arbete och säkerställa att leverans till kund sker enligt tidsplan. 

Du kommer att ingå i en redovisningsfunktion och rapportera till Head of Property Management. Tjänsten utgår, med flexibilitet, från CBRE:s trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra affärsområdet Property Management med ca 15 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 
  • Ansvara för att CBRE fullgör sitt ansvar enligt uppdragsavtalet för ekonomisk förvaltning, genom egna leveranser och leveranser från underleverantör
  • Vara kontaktperson gentemot uppdragsgivaren i löpande leverans.
  • Agera rådgivare till uppdragsgivare i redovisningsfrågor.
  • Vara kontaktperson och ansvara för uppdragsgivares revisorer samt övriga myndighetskontakter.
  • Vara behjälplig med statistik- och rapportframtagning.
  • Validera finansiella kontroller och förfaranden och säkerställa upprätthållande av korrekta policyer och förfaranden inom områdena ekonomi, redovisning och skatt.
  • Bidra till att utveckla och effektivisera processer och rutiner
Vem är du?
Vi söker dig som är har en högskole-/universitetsexamen inom ekonomi och har erfarenhet inom redovisning från konsultbolag. Du är självständig och trygg i en ledarroll som innefattar många kontaktytor och kundkontakt och där du säkerställer en god leverans. Vidare har du kunskap i allt från löpande bokföring till årsredovisning. Du är även van vid att arbeta mot flera parallella kunder och har med fördel arbetat med IFRS och/eller K3. Vi vill även att du har erfarenhet av personalansvar.

Du bör ha ett generellt systemintresse med goda kunskaper i Excel i synnerhet. Goda kunskaper i svenska och engelska är också en förutsättning. 

Har du jobbat i fastighetsbranschen samt med koncernredovisning ser vi det som meriterande.

Personen vi söker är ambitiös, kommunikativ och kundorienterad. Din analytiska förmåga och kapacitet att se helheten samt sätta dig in i olika bolag och rapporter är mycket god. Vidare har du en mycket god pedagogisk förmåga och motiveras av att stötta och utveckla verksamheten liksom att skapa en bra teamleverans. CBRE erbjuder dig
Med denna möjlighet blir du en del av världens största konsultbolag inom fastighetsbranschen och du får därmed chansen att arbeta i ett bolag som satsar på framtiden. Tillsammans med kompetenta kollegor och internationella kontakter vistas du i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö där du sätter ribban för dina egna utvecklingsmöjligheter.

Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom ett stort utbud av kurser och utbildningar.

CBRE erbjuder den globala koncernens fördelar, men är samtidigt en självständig enhet med högt i tak. Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar CBRE med Fasticon AB. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se.

Urval sker löpande så tjänsten så sök tjänsten snarast! Så länge annonsen är publicerad så tar vi emot ansökningar. 
Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.cbre.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.