Servicechef till Caverion

Servicechef till Caverion


Servicechef
Södertälje

Brinner du för teknik och service och letar efter ett innovativ och hållbart företag att utvecklas inom? Vi erbjuder nu en spännande tjänst som servicechef till vår enhet inom Drift och mediaförsörjning i tillverkningsindustrin på AstraZeneca.

Vårt arbete gör ett positivt avtryck på miljön på grund av en energiintensiv industri. Tack vare en väldigt engagerad kund så utvecklas du som person otroligt fort. Arbetssättet präglas av innovativa lösningar och varje dag gör vi upptäckter som inspirerar oss.

Arbetsuppgifter
Som servicechef ansvarar du för att leda och styra den dagliga driften och planeringen för ett serviceteam, inom verksamhetsområdet för Drift och mediaförsörjning. I din roll arbetsleder du våra servicetekniker och medverkar vid sälj- och uppföljningsmöten med kunder. Du har många kontaktytor och sköter den daglig kontakten med leverantörer. Du rapporterar till avdelningschef.

  • Personaladministrativt ansvar för tidrapportering och arbetsorder
  • Ekonomiskt ansvar för kalkylering och fakturering
  • Ansvara för ev. avvikelserapporter
  • Vidareutveckla och effektivisera den tekniska driften
  • Visst miljö- och arbetsmiljöansvar

Vad har Björn Bauer, Servicechef Drift och Media att säga om hur det är att jobba på Caverion? 

"Jag har arbetat på Caverion i ca 5 år. Min bakgrund är inom VVS och driftteknik. Jag tog över som samordnare när vår förra arbetsledare slutade och rollen som servicechef var ett naturligt steg för mig. Det som lockade mig var att få ett större ansvar och insyn i verksamheten.

Stämningen i mitt team är mycket god. Högt till tak och diskussioner välkomnas. Allas åsikter är värda lika mycket även om vi inte alltid är överens. Vi trivs med varandra och har god lojalitet oss emellan."

Din bakgrund
Vi söker en ledare som är duktig på att driva igenom nya idéer i organisationen och som inte är rädd för förändringar. Du trivs i rollen att utveckla personal så väl som verksamheten och eftersträvar ständigt förbättringar med hög kvalité. Vi ser gärna att du har några års ledarerfarenhet med ett aktivt och coachande ledarskap för att stödja och motivera din personal.

  • Gymnasieutbildning, gärna inom teknik eller drift
  • Teknisk bakgrund med inriktning mot drift, energi, process eller liknande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande med kunskaper inom tryckluft eller kyla
  • Meriterande med erfarenhet av sammanställning av kalkyler och offerter

För att lyckas i rollen har du hög social kompetens och är tydlig i din kommunikation. Du har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och delegerar på ett sätt som skapar förtroende och engagemang.

Vi erbjuder
En gedigen introduktion, där du som nyanställd får möjlighet att växa med uppgiften, utifrån din bakgrund och erfarenhet för att lyckas inom Caverion. Du erbjuds en säker och trygg arbetsmiljö där vi regelbundet erbjuder interna och externa kurser för att tillgodose att du har den kompetens som marknaden kräver, samt att vi genom att satsa på din kompetens ska kunna leda den tekniska utvecklingen inom företagets verksamhetsområden.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429 och Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Kort om Caverion
Building Performance - När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Hos oss får du ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på www.caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur smartcity.caverion.com

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Processingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 13 maj 2023 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.