Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

Senior Projektchef Sverige

Ansök nu
Senior projektchef till Caverion - Sverige 

Vill du följa med in i framtiden? Lockas du av att förändra, påverka, ansvara, växa som person och involveras i spännande stora installationsprojekt? 

Är du dessutom projektchef, senior projektledare eller erfaren installationssamordnare med erfarenhet från att driva stora, komplexa och multidisciplinära projekt? Då vill Caverion gärna att du ska vara med i deras team och utveckla projektverksamheten som befinner sig i en mycket spännande fas där de söker ambitiösa, erfarna och duktiga medarbetare som vill jobba med ett företag med visioner och framtidstro. 

Om tjänsten 

Caverion söker en senior projektchef med erfarenhet från installations- eller byggprojekt. Du tillhör ett team som ansvarar för genomförandet av stora och komplexa multidisciplinära projekt, ofta i form av totalleveranser som omfattar samtliga teknikområden inom Caverion. I teamet är alla en nyckelperson. Du kommer delta aktivt i att bland annat driva anbud, bearbeta marknad, initiera projekt, bygga projektorganisation och strukturera och leda pågående projekt.  

Rollen innefattar resor i tjänsten då du driver stora projekt i hela landet. Placeringsort för tjänsten är därför ospecificerad och kan anpassas efter din geografiska position. Vi välkomnar därmed ansökningar från hela Sverige.   

Du blir del av ett centralt team kopplat till vår Projektdirektör Sverige. 

Din profil 

Vi söker dig som drivs av affären och tänker kommersiellt. Du tar ansvar och slutför dina åtaganden och är van vid att fatta komplexa beslut i det dagliga arbetet. Framför allt är du professionell, framåtlutad och målorienterad. Nyckelord är affärsmässighet. 

Vi ser att du har en längre arbetslivserfarenhet där du arbetat minst 5 år med stora och komplexa projekt. Du har tidigare arbetat i ett byggbolag, konsult- eller installationsföretag eller inom industrin med liknande bygg- och installationsprojekt. Du har stor erfarenhet av att arbeta strategiskt med nyckelkunder och om du har erfarenhet av att leda internationella projekt är det starkt meriterande. 

Fördelaktigt är att du har en övergripande förståelse för tekniska lösningar inom bygg och installationer. Vidare ser vi att du är van vid att leda projekt som fokuserar på flera fastighetstekniska områden med ett omfattande personal- och budgetansvar. Du behärska entreprenadjuridik och är van att arbeta med ABT och AB04. 

Vi ser att du har en högskole-/civilingenjörsutbildning. Slutligen har du hög nivå i svenska och engelska såväl i tal som skrift och är väl bevandrad i entreprenadjuridik. 

Vad Caverion erbjuder dig 

När du jobbar på Caverion växer du tillsammans med bolaget. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Caverion uppmuntrar sina medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också ett stort nätverk inom alla teknikområden. Bolaget finns i 10 länder, i Sverige finns ungefär 3000 medarbetar på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på www.caverion.se

Caverions ledord är Building Performance som innebär att de bygger sina omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur till www.caverion.com/smart-city/. 

Välkommen med din ansökan! 

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.  

Du genomför din ansökan via hemsidan/annonsen. Sista ansökningsdag är den 8 juni men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.   

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare