Projektingenjör inom Automation, Caverion - Stockholm

Projektingenjör inom Automation, Caverion - Stockholm

Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vid till hållbara resultat. Är du vår nya medarbetare som vill vara med och utveckla Caverion Automation?

Caverion satsar på fastighetsautomation i flera regioner i landet men framför allt i Stockholm och Mälardalen.

Just nu söker vi en Projektingenjör som har tidigare erfarenheter inom en liknande tjänst. Men även dig som är ny i branschen med relevant utbildning. Utöver ett intresse för fastighetsautomation, vill vi att du trivs med att arbeta i team även om jobbet kräver en förmåga att planera sin tid och agera självständigt. Vi tror att du är en lagspelare som vill bidra till dina kollegor och kunder. Du gillar ordning och reda, att ta eget ansvar, teknik, service och god kommunikation.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektingenjör inom projekt kommer du att arbeta med PLC, DUC HMI programmering och driftsättning av automationssystem i olika typ av fastigheter. Varje projekt kan sättas upp olika och arbetsuppgifterna kan se olika ut från projekt till projekt vilket skapar en variation på arbetet. Du kommer få en nyckelroll i projekten och ansvara för de tekniska lösningarna och driva projekten tillsammans med projektledare från start till slut med god kvalité och ekonomi.

I rollen ingår även:
  • Konstruktion
  • Materialbeställningar
  • Kontakt med UE och arbetsledning
Din bakgrund
  • Du har gymnasieutbildning med inriktning styr & regler / automation eller motsvarande utbildning.
  • Vi ser det som nödvändigt att du har några års erfarenhet av PLC programmering Saia, Distech och Webport.
  • Starkt meriterande med 1-2 års erfarenhet inom liknande roll.
  • Det är starkt meriterande om du har ett intresse av datorer och nätverk samt har förståelse för VVS system.
  • Som person ser vi att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad och tycker det är roligt med nya utmaningar och projekt.
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga kontakta ansvarig rekryterare Marcus Davidsson, tel. 070- 202 67 29 eller mail marcus.davidsson@caverion.com.

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 30 April 2023.

OBS: Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansök
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (37 dagar kvar)