Hoppa till innehåll
Har du erfarenhet av projektledning, förhandling och av tjänsteavtal, eller är du nyexaminerad civil/högskoleingenjör och vill komma in i ett företag med otroliga utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som trivs med att skapa och driva förändring. Läs mer nedan!

Om tjänsten

Som Change Manager på Caverion tillhör du teamet Affärsutveckling. Gruppen arbetar med design av affärslösningar och anbud, utveckling och implementering av organisationer, leveransmodeller, processer, metoder och verktyg – allt för att nå en hållbar fastighetsutveckling för Caverions kunder.

I rollen arbetar du med att driva implementeringsprojekt, utvecklar Caverions implementeringsprocess och tjänsteleverans samt stöttar avdelningen i anbudsprojekt. När Caverion ska bygga upp en organisation för en vunnen affär ansvarar Change Manager för att leda implementeringen utifrån avtal. Rollen agerar som spindeln i nätet och kopplar in rätt instans vid rätt tillfälle samt säkerställer projektets framdrift. Rollen kommunicerar med kund och driver förhandling. Change Manager gör riskbedömningar och rapporterar avvikelser, samt följer upp projektets leverans.

I rollen ingår:
  • Implementeringsledning av nya affärer
  • Kunskapsöverföring om affärs- och avtalsförståelse
  • Driva förhandlingar
  • Säkerställa riskbedömningar och egenkontroller
  • Presentera levererat resultat för styrgrupp
  • Förändringsledning (nya tjänster, system och processer)
  • Arbeta med utveckling av implementeringsprocessen
  • Stötta affärsutveckling med att driva anbudsprojekt
I denna roll interagerar du främst med kunder, verksamheten runt om i landet men även med andra interna avdelningar så som verksamhetsutveckling, Masterdatateamet, IT, Ekonomi, HR, juridik, tekniska specialister m.fl. Viss kontakt med kollegor i Nordeuropa är en viktig del av jobbet.

Du rapporterar till Affärsutveckling och är stationerad på kontoret i Lindhagen, Stockholm. Resor inom Sverige kan förekomma i tjänsten.

Är det här du?

Vi söker dig som antingen har några års erfarenhet av att ha arbetat i projektform och har god avtalsförståelse, eller dig som har en akademisk examen som civil/högskoleingenjör och har drivet att utvecklas i detta område. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att ha drivit förhandling och har arbetat med förändringsledning.

Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav. B-körkort är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, flexibel och affärsmässig. Vidare är du kommunikativ, trivs i mötet med människor och som har en god förmåga att skapa goda, långsiktiga relationer. Vi ser också att du självständigt driver ditt arbete framåt på ett strukturerat vis.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Caverion med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill.  Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Förändringsledare, affärsutvecklare, processutveckling, förbättringsutveckling, systemförbättring, effektivisering, business development, organisationsutveckling. Verksamhetsutvecklare, Change Management, projektledare, implementeringsledare
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare