Snellman Sverige AB/Carolines Kök söker teamledare till livsmedelsproduktion
Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
På fabriken i Stockholm, som är arbetsställe för tjänsten, arbetar 70 personer och här tillverkas mer än 600 000 portioner mat varje månad.
Med över 100 centralt listade artiklar är Carolines Kök marknadsledande på paj och färdigmat på storpack i dagligvaruhandeln. Sortimentet finns även på flertalet av de ledande foodservice grossisterna.
Inom koncernen är alla produktionsenheter certifierade mot GFSI standarder, i Sverige mot FSSC22000.
Dina ansvarsområden
Som teamledare i köket har du en viktig och central roll där du leder det dagliga arbetet så att det genomförs enligt uppsatta rutiner samt uppfyller verksamhetens kvalitetsmål.
Genom att motivera och entusiasmerar dina kollegor skapar du en arbetsmiljö där de trivs samt kan utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert, tryggt och korrekt sätt. Även inskolning av ny personal inklusive hygienutbildning ingår i dina ansvarområden.
Du ansvarar för att hygienregler efterlevs samt för frisläppande kontroll som säkerställer att tillverkade produkter uppfyller uppsatta kvalitetskrav.
Arbetet sker i nära samarbete med produktionschef och kvalitetschef.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som teamledare är roligt, stimulerande och utvecklande.
Fokus ligger på att leda och säkerställa att produktionen fungerar väl under ditt skift men kan även innefatta att du arbetar operativt i produktionen vid till exempel frånvaro eller i samband med inskolning av ny personal.
Erfarenhet och kvalifikationer
Du har minst 2 års erfarenhet från liknande arbete med ledarskapsansvar i livsmedelsproducerande företag eller storkök.
Vi lägger stor vikt på rätt inställning och personlighet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är självgående och driven. Som person är du noggrann och strukturerad.
Du har ett stort engagemang för ditt jobb, är lösningsorienterad och drivs av att det finns en affär i andra änden av produktionslinjen och bidrar till att den affären ska bli så bra som möjligt.
Du utrycker dig både muntligt och i skrift på svenska. Ytterligare språk är meriterande.
Köksutbildning är ett krav.
För mer information och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående eller efter överenskommelse.
Provanställning 6 mån tillämpas.
Med över 100 centralt listade artiklar är Carolines Kök marknadsledande på paj och färdigmat på storpack i dagligvaruhandeln. Sortimentet finns även på flertalet av de ledande foodservice grossisterna.
Inom koncernen är alla produktionsenheter certifierade mot GFSI standarder, i Sverige mot FSSC22000.
Dina ansvarsområden
Som teamledare i köket har du en viktig och central roll där du leder det dagliga arbetet så att det genomförs enligt uppsatta rutiner samt uppfyller verksamhetens kvalitetsmål.
Genom att motivera och entusiasmerar dina kollegor skapar du en arbetsmiljö där de trivs samt kan utföra sina arbetsuppgifter på ett säkert, tryggt och korrekt sätt. Även inskolning av ny personal inklusive hygienutbildning ingår i dina ansvarområden.
Du ansvarar för att hygienregler efterlevs samt för frisläppande kontroll som säkerställer att tillverkade produkter uppfyller uppsatta kvalitetskrav.
Arbetet sker i nära samarbete med produktionschef och kvalitetschef.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som teamledare är roligt, stimulerande och utvecklande.
- Ansvar för skift i produktion
- Bemanning och schemaläggning
- Coacha teamet så att arbetet genomförs enligt uppsatta regler och rutiner
- Personalfrågor i samråd med produktionschef och HR ansvarig
- Säkerställa att kvalitetsmål uppnås och att processer baserade på kvalitetssystemet följs
- Löpande kontrollarbete; dokumentationskontroll, att hygienregler följs samt avvikelsehantering
- Frisläppandekontroll
- Tillsammans med produktionsledning vidareutveckla och förbättra befintliga processer i produktionen
- Deltar i systematiskt arbetsmiljöarbete tillsammans med skyddsombud
Fokus ligger på att leda och säkerställa att produktionen fungerar väl under ditt skift men kan även innefatta att du arbetar operativt i produktionen vid till exempel frånvaro eller i samband med inskolning av ny personal.
Erfarenhet och kvalifikationer
Du har minst 2 års erfarenhet från liknande arbete med ledarskapsansvar i livsmedelsproducerande företag eller storkök.
Vi lägger stor vikt på rätt inställning och personlighet. Du har lätt för att samarbeta med andra, är självgående och driven. Som person är du noggrann och strukturerad.
Du har ett stort engagemang för ditt jobb, är lösningsorienterad och drivs av att det finns en affär i andra änden av produktionslinjen och bidrar till att den affären ska bli så bra som möjligt.
Du utrycker dig både muntligt och i skrift på svenska. Ytterligare språk är meriterande.
Köksutbildning är ett krav.
För mer information och ansökan
Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående eller efter överenskommelse.
Provanställning 6 mån tillämpas.