Hoppa till innehåll
Capway AB logotyp

Säljare av inkassotjänster till Capway AB!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Relationsbyggande säljare till vår kund Capway AB i centrala Stockholm!

Är du kundorienterad och vet hur du bygger upp och underhåller goda kundrelationer? Vill du jobba i ett entreprenörsdrivet bolag där det finns goda möjligheter för att utvecklas och vara med och påverka företaget framåt? Sök då rollen som säljare till Capway i centrala Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som säljare hos Capway AB kommer du ha en nyckelroll i bolaget och ha ett stort ansvar att driva in nya affärer. Hos Capway AB har du goda utvecklingsmöjligheter på ett företag som kännetecknas av öppenhet, hjälpsamhet samt nybyggaranda och som välkomnar initiativ och nya idéer. Capway AB erbjuder tjänster inom fakturafinansiering, kontraktsfinansiering, reskontraservice och inkasso.

Du kommer att få arbeta inom ett innovativt finansbolag och sitta i ljusa lokaler i centrala Stockholm. Letar du efter ett entreprenörsdrivet bolag där du får möjligheten att påverka är detta en perfekt arbetsplats för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos Capway kommer du ha ansvar över att driva din egna försäljning inom inkassotjänster. Du kommer att prospektera fram potentiella kunder, sköta mötesbokning, genomföra säljmöten både digitalt samt fysiska möten ute hos kund. Du ansvarar över att skriva offerter, ta fram relevanta erbjudanden samt driva affären från start till mål. Du kommer att ha ett tätt samarbete tillsammans med grundarna av bolaget.

Värt att veta

Capway sitter i trevliga lokaler nära Stadshagens tunnelbana. Det är en flexibel arbetsplats där man har möjlighet att styra sitt egna schema och där det finns möjligheter till hybridarbete.

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet av försäljning. Du är duktig på att kommunicera och bygga relationer med olika personligheter. Vi ser att du har ett målinriktat mindset och att du alltid gör ditt yttersta för att presentera företagets tjänster. Vi tror även att du har ett starkt driv samt ett högt tålamod. Du pratar och kommunicerar obehindrat på svenska samt har goda kunskaper inom engelska. Om du har erfarenhet av att sälja ekonomitjänster, med fördel faktura- eller inkassotjänster, är det meriterande men inget krav.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Capway AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/