Campaign Manager till Vinliv.se

Campaign Manager till Vinliv.se

Vinliv.se grundades 2018 och når varje vecka, tillsammans med sina partners, ut till över 1 miljon mat- och vinintresserade runt om i landet. Vinliv hjälper Sveriges vinkonsumenter till medvetna och omsorgsfulla val - ett vinval som präglas av kunskap, inspiration och omsorg.

Vinliv är en del av CAPE Medias portfölj av egna produkter och drivs som ett dotterbolag. Vinliv har en produktchef och en chefredaktör som tillsammans med CAPE Medias produktion och säljorganisation utgör teamet som driver Vinliv.

Rollen
Som Campaign Manager för främst Vinliv.se är du övergripande ansvarig för våra EDR inom mat & dryck, med särskilt fokus på vin och vår vinsite Vinliv.se. Du spelar en avgörande roll i att engagera och vägleda Vinlivs medlemmar till omsorgsfulla val, samtidigt som du hjälper vinimportörerna att nå ut med sina produkter på ett inspirerande sätt.
 • Skapar EDR och nyhetsbrev utifrån uppsatta mallar
 • Samlar in material från kund
 • Ansvarar för analys och uppföljning av utskick
 • Skapar landningssidor och publicerar innehåll på site (tillsammans med chefsredaktör)
 • Publicerar annonser i sociala medier
Du blir en del av ett produktionsteam med stor kompetensbredd. Vi arbetar med både grafisk produktion, annonshantering och textinnehåll för flera olika varumärken. Vi tror på kontinuerlig utveckling och arbetar mycket med kunskapsdelning i teamet men tar också möjligheten till externa utbildningar när det behövs.

Bolaget fortsätter att utveckla flera nya medieprodukter och du som Campaign Manager kommer att ha en viktig roll i det arbetet. Vi tror också att ditt intresse och engagemang styr hur din fortsatta utveckling i bolaget ska se ut.

Vem är du?
Du är en expert på att skapa konverterande nyhetsbrev, och vet hur man vässar text och bild för att få maximal effekt. Du har bred erfarenhet av att jobba med digitala medier- främst inom EDR. Du är både analytisk och kreativ. Vi jobbar i flera olika mailplattformar så erfarenhet av olika plattformar är också meriterande.

Du har genomgått eftergymnasial utbildning inom medieproduktion och grafisk formgivning. Ex på Berghs, Forsbergs, etc.

Du har 1-3 års erfarenhet och söker nästa steg i din karriär.

Du har tidigare arbetat i roll som t.ex. Marknadsassistent, Kampanjansvarig, ansvarat för kundklubb eller medlemsregister. Du har därför tidigare erfarenhet av annonsproduktion/grafisk produktion samt EDR/nyhetsbrevsutskick.
Kunskap/Kompetens
 • Mycket god förmåga att kommunicera på Svenska i tal och skrift.
 • Grafisk formgivning/ bildbehandling
 • EDR/mailutskick
 • Gärna analys och konverteringsoptimering.
Din roll är en viktig länk mellan våra säljare, chefredaktörer och kunder. Du ansvarar för att utskicken utformas för att prestera optimalt och engagera i varje enskild kanal. Främst våra EDR-kanaler, men även på web och sociala medier. Du är även kundens kontakt avseende annonsmaterial och hjälper dem i samråd med sälj att på bästa sätt lyfta sitt budskap.

Egenskaper
 • Har Lätt för att lära
 • Är Nyfiken och orädd
 • Är Anpassningsbar
 • En Lagspelare
Hos oss får du både utmana dig själv för att nå nya nivåer, men också utvecklas i en trygg miljö där vi uppmuntrar egna initiativ och där det finns utrymme att också misslyckas. För oss är ditt initiativtagande och ditt engagemang det allra viktigaste och sålänge det leder dig framåt mot nya insikter kommer du alltid att backas upp av dina kollegor och chefer.

CAPE Media är ett mediebolag som jobbar med uppdragsförsäljning, medieproduktion och affärsutveckling. Vi hjälper annonsköpare i Sverige att göra bra medieval som de själva förstår och kan motivera med svaret på varför det är ett bra val. Vi hjälper våra kunder att växa och drivs av en vision som bygger på att göra våra kunder så pass nöjda och övertygade i sin kontakt med oss att de köper aktier i bolaget när vi går till börsen 2025.

Vi är ca 30 pers som sitter i ett nyrenoverat kontor på Gärdet i Stockholm. Vi älskar utsikten över fältet och hur närmiljön hjälper oss att vara fysiskt aktiva till vardags!
Mer info
Kontaktperson Tobias Björkman
Telefon 08 441 56 80
Email Mejla Tobias Björkman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (5 dagar kvar)