Hoppa till innehåll
by BILLGREN AB logotyp

Sales Representative by BILLGREN distrikt norr

Sales Representative by BILLGREN distrikt norr

Vi på by BILLGREN söker efter en målmedveten säljare för en heltidstjänst i norra distriktet.

Vill du följa med på en spännande resa inom försäljning tillsammans med oss? Försäljning och service i en kreativ miljö med ett etablerat varumärke, det kan inte bli bättre!

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Antal jobb:1

Säljare i Distrikt: Norr (från Östergötland i söder till Kiruna i norr)

Krav för tjänsten:
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

OM JOBBET

Tjänsten som Sales Representative innebär att du ska representera våra varumärken och utveckla försäljningen till våra befintliga återförsäljare samt bearbeta potentiella nya kunder inom smycke-, klock-, och modebranschen.

Du kommer ingå i ett team och rapportera till närmaste chef som är VD:n och sitter i Malmö. Tjänsten innefattar mycket resande och därför mycket självständigt arbete.

VI SÖKER DIG SOM

Är serviceminded ut i fingerspetsarna och arbetar målmedvetet då du kommer att ha mycket kundkontakt. Vi ser att du trivs i en miljö där du får ta mycket eget ansvar, du brinner för försäljning och älskar att skapa goda och långsiktiga relationer.

Då distriktet omfattar en stor region, spenderar du den mesta av tiden ute på vägarna och det är därför viktigt att du gillar att köra bil.

Som person är du initiativrik, positiv och ärlig då det är kvalifikationer vi värdesätter högt på by BILLGREN.

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning, där resande säljare inom klockor och smycken är meriterande.

VI ERBJUDER
  • En spännande och utvecklande utmaning för rätt person.
  • Arbetsredskap såsom dator, telefon samt tjänstebil.

Känner du igen dig i vår beskrivning är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till work@bybillgren.com.
Vi ser gärna att du kompletterar din ansökan med ett foto.

OM BY BILLGREN AB

by BILLGREN erbjuder en stilren kollektion av herraccessoarer såsom klockor och smycken. All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i Malmö. Här kombinerar vi kontor och showroom. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vår försäljning sker både online på bybillgren.com och via ca 300 återförsäljare runt om i Sverige och Danmark.

Anställningsvillkor

Heltid.

Tillträde: Hösten 2023 eller enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM BY BILLGREN AB

by BILLGREN erbjuder en stilren kollektion av herraccessoarer såsom klockor och smycken. All design och produktutveckling av våra smycken och klockor sker i vår kreativa studio i
Malmö. Här kombinerar vi kontor och showroom. Vår vision är att skapa accessoarer som går att variera, vem du än är och var du än befinner dig i världen. Vår försäljning sker både online på bybillgren.com och via ca 300 återförsäljare runt om i Sverige och Danmark.

Liknande jobb