Hoppa till innehåll
Budtorget AB logotyp

KAM/UTESÄLJARE

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Tjänstebeskrivning & erbjudande:

Sedan starten har vi på budtorget visat ett stabil tillväxt och gott resultat. Därför erbjuder vi dig nu att få bli vår nya stjärna som KAM/Maskinmäklare.

I rollen som KAM/Maskinmäklare är du central i Budtorgets organisation. Du spenderar större delen av dina dagar ute hos kunder. Är bekväm med att dagligen ta kontakt med kunder både över telefon och fysiska möten.

Du får firma eller tjänstebil, telefon och IPad - vilket är dina främsta arbetsredskap. Du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen från första kontrakt till fotografering och underskrivna förmedlingsavtal.

Vi erbjuder dig:
  • Att vara en del av Budtorgets spännande tillväxtresa.
  • En attraktiv lönemodell, fast grundlön + provision.
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbt växande företag.
  • Ett flexibelt arbete med mycket frihet.
  • Arbeta i en organisation där det är högt till tak.
Arbetsuppgifter:
  • Nykundsbearbetning.
  • Driva och ansvara för hela försäljningsprocessen.
  • Arbeta mot uppsatta mål med och ökad kundnöjdhet.
  • Underhålla dina befintliga kunder och arbeta med merförsäljning.
  • Du kontaktar och besöker nya samt existerande kunder dagligen.
Det är ett självständigt arbete med stöd av dina kollegor. Du kommer att vara ansiktet utåt och besitter den viktigaste rollen i bolaget.

Personprofil:

Du har erfarenheter inom försäljning antingen B2B och vill till ett bolag i startup fasen. Du är resultatinriktad och älskar att arbeta utifrån filosofin frihet under ansvar.

Oavsett är det din personlighet viktigast!

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: Kontorstider, med flexibilitet.

Företagspresentation:

Budtorgets vision är att bli ett ledande auktionsföretag i Europa. Med visionen följer ett ansvar att utveckla och driva en verksamhet som bidrar till en hållbar utveckling av det samhälle som vi verkar i. Vi vill bidra till att göra det samhälle som vi är en del av lite bättre.

Budtorgets hållbarhetspolicy definierar våra ställningstaganden och värderingar. Vi agerar etiskt, värnar våra kunder och motverkar överskuldsättning. Vi tar väl hand om våra medarbetare och vi förbrukar resurser så varsamt som möjligt.
Budtorget AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Auktioner för maskiner, verktyg & fordon Vi tycker att det ska vara enkelt att sälja ett objekt, endast en knapptryckning bort, vi finns vid kundens sida under hela försäljningsprocessen. Vi tycker också att det ska vara enkelt att köpa ett objekt. Att köpa ett begagnat objekt ger både trygghet och frihet. Trygghet genom att kunna få relevant och viktig information om objektet samt veta att du betalar marknadspris. Frihet att kunna köpa vad du vill, när du vill. Vi tycker även att det ska vara enkelt att bidra till ett mer hållbart samhälle genom att köpa ett använt/begagnat objekt. Hos budtorget ska det vara enkelt att vara medveten. Tillsammans är alltid bättre – Säljare, köpare och budtorget, allt på samma ställe.
http://www.budtorget.se

Liknande Jobb