Hoppa till innehåll
Vi söker en Senior Affärsutvecklare till vårt Advisory team

Är du redo för en spännande utmaning inom global försäljning? Trots att Btwentyfour redan firar stora framgångar internationellt så är man bara i början av en omfattande global expansion. Som Senior Affärsutvecklare är du med och skapar de bästa förutsättningarna för nationella och internationella varumärken att optimera sina Supply Chain-processer. Rollen passar dig som gillar att bygga och förstärka affärsrelationer globalt.

Om rollen
Btwentyfours eventuella utmaningar ligger inte primärt i att hitta nya samarbeten då man redan har 40 000 bolagskunder globalt och en eftertraktad tjänst som man är ensam om. Starkt fokus för rollen som Senior Affärsutvecklare ligger istället på att förmedla kundnyttan med att integrera hela kundens supply chain-struktur (snarare än samarbeten med enstaka avdelningar i försörjningskedjan) genom att nätverka och vara rådgivande på högsta beslutsnivå. Genom att förstå och analysera våra kunders förutsättningar och behov kommer du att identifiera försäljningsmöjligheter och leda kunden till att uppnå maximal effekt av sin investering och sitt deltagande i vår retail-infrastruktur. Dina kunder är ofta marknadsledande företag/varumärken inom retail; mode, skor, sport, outdoor, skönhet och inredning. Arbetet sker i nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget. Som en del av säljteamet hos Btwentyfour kommer du vara involverad i tvärfunktionella team och samarbetsprojekt av olika karaktär.

Ansvarsområden
  • Utveckla affären med befintliga kunder och etablera nya försäljningsmöjligheter med idag icke anslutna varumärken/bolag.
  • Vara starkt bidragande i utvecklingen av Btwentyfours alla försäljnings- och customer onboarding-relaterade processer.
  • Ge ständig marknadsfeedback till produkt- och marknadsteamet.
Vem är du?
Oavsett vilken position vi rekryterar till så är opretentiös, kommunikativ och konstruktiv egenskaper vi eftersöker. För att vidare trivas i rollen tror vi att du är resultatdriven, samarbetsvillig och har god förståelse för detalj- och/eller E-handel.
  • Du har flera års erfarenhet av affärsutveckling, projektledning, försäljning eller liknande på senior nivå. Din specifika bakgrund är inte lika viktig som din förmåga att förstå och göra korrekta analyser av komplexa sammanhang.
  • Du är en självständig person med integritet som samtidigt motiveras av samarbete.
  • Du är ödmjuk, uppriktig och har en öppen personlighet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Om oss
Att arbeta med globala affärspartners ger oss möjlighet att göra stor inverkan samtidigt som vi förblir ett sammansvetsat team. Btwentyfour föddes som ett familjeföretag och oavsett hur många detaljhandelsjättar vi arbetar med så genomsyrar den varma, välkomnande och familjära känslan hela vårt företag. Vårt team är mycket skickligt, drivs av innovation och inspireras av förändring. Vi är här för att göra skillnad, för att växa och ha kul medan vi håller på. Vi erbjuder flexibla arbetstider, hybridarbetsplats och friskvårdsbidrag. På fredagar bjuder vi på frukost på kontoret eftersom vi gillar att umgås.

Flexibel placering i Stockholm eller på vårt huvudkontor i Uppsala.

Kontakt och ansökan
Infinity är framgångsrika i att rekrytera excellens till kulturellt starka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, tel. +46 705591192 eller Mårten Näsvall, Infinity på e-post: marten.nasvall@infinityhr.se.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Btwentyfour är på väg att sätta standarden och optimera organisationers förutsättningar till en extraordinär utveckling inom det digitala området. Btwentyfours internationella affärsnätverk har skapats med ett långsiktigt fokus på bolagets Open Commerce-principer vilket innebär sömlös effektivisering och automatisering av hela organisationens värdekedja - från fabrik till konsument. Btwentyfour's "back-bone" har formats utifrån världens snabbast föränderliga industrier där marknaden är i ett ständigt utvecklande tillstånd. Vi utmärker oss genom att ge varje organisation fullständiga möjligheter att skapa helt individuellt optimerade affärsnätverk som ger alla möjligheter att fullt ut följa organisationens tillika marknadens behov och krav. Sedan starten har Btwentyfour bistått köpande och säljande organisationer i resan att gå från lokala och individuella utbyten av data med affärspartners till att via nätverkets "back-bone" erbjudas extraordinära förutsättningar till att bygga individuellt anpassade digitala ekosystem för varje organisations behov. Våra kunder kan därför säkerställa och överföra kvalitetssäkrad data till alla typer av affärspartners och solution providers, vilket möjliggör organisationers fulla interaktion med konsumenter över hela världen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare