Hoppa till innehåll
Trots att Btwentyfour redan firar stora framgångar internationellt så är man bara i början av en omfattande global expansion. Som koordinator får du en spännande och väldigt varierad roll där du blir delaktig i alla delar av bolaget i skede där vi ytterligare ska tydliggöra och stärka vårt varumärke och vår marknadsposition globalt.


Tjänsten

Vi söker dig som älskar att organisera, strukturera och kommunicera. Som Koordinator kommer du bli administrativt involverad i allt som bland annat rör bolagets fortsatta produktutveckling, marknadsaktiviteter och internkommunikation. Tjänsten är bred och uppgifterna kommer säkerligen vara mer varierande än vad du är van vid, exempel på dessa kan vara att:
  • Administrera och synkronisera kommunikation mellan olika funktioner och avdelningar.
  • Äga, mappa upp och administrera interna dokument.
  • Äga och skapa mötesstruktur, där du själv deltar, tar anteckningar och föreslår nästa steg.
  • Ansvara för egna mindre projekt.
  • På sikt när du blivit varm i kläderna och lärt dig bolagets olika avdelningar och funktioner, kunna agera administrativ kravställare och go to-person som länkar samman teknik, sälj, marknad och utveckling.

Din profil

En bred och varierad tjänst kräver en flexibel, självgående och prestigelös person som kan pendla mellan stort som smått. Med hjälp av tidigare erfarenheter från liknande koordinerande roller inom förslagsvis it/sälj/marknad, kan du snabbt sätta dig in i bolagets kärna och skapa en administrativ struktur. För att trivas och fungera i rollen krävs det att du går hem socialt i alla möjliga och omöjliga sammanhang samtidigt som du är rak och rationell och har förmåga och mod att driva igenom frågor. Du har hög ambitionsnivå och ser detta som ett perfekt steg i din karriär.

Du har eftergymnasial utbildning inom it/sälj/marknad/administration eller liknande och minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är obehindrad i svenska och engelska.

Varför jobba hos oss
Btwentyfour startades som ett familjeföretag och oavsett hur många detaljhandelsjättar eller varumärken vi arbetar med så genomsyrar den varma, välkomnande och familjära känslan hela vårt företag. Vårt team är mycket skickligt, drivs av innovation och inspirerat av förändring. Vi är här för att göra skillnad, för att växa och ha kul medan vi håller på. Vi erbjuder flexibla arbetstider, hybridarbetsplats, friskvårdsbidrag. På fredagar bjuder vi på frukost på kontoret eftersom vi gillar att umgås.

Placering: vårt nya sälj/marknadskontor i centrala Stockholm
Tillträde: Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan

Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon, 070-5591192 eller Mårten Näsvall på e-mail; marten.nasvall@infinityhr.se

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.
Btwentyfour Svenska den senaste som de omarbetat själva logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

.
Short about Btwentyfour:


Btwentyfour is a platform with 20 year's experience as data translation tool, making brands understood by their network of Retailers.

Our next mission is to make our customers data driven and universally understood throughout the whole supply chain - from factory to end consumer.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Gävle
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Sundbyberg
Administration
Företagslogga